Afbeelding
Foto: ©Bibliotheek Dommeldal

Gedichtenwedstrijd bij thema ‘Eerste Liefde’ van Boekenweek 2022.

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - Iedereen heeft vast wel herinneringen aan een eerste liefde, of droomt ervan. Laat ze je inspireren om er een mooi gedicht over te schrijven. Geef je over aan je pen of toetsenbord en creëer met woorden een tekst om verliefd op te worden. Een deskundige jury beoordeelt de gedichten. Per leeftijdscategorie (12 tot 18 jaar; ouder dan 18 jaar) zoekt ze de vijf beste gedichten uit.

Op zondagmiddag 13 maart 2022, de laatste dag van de Boekenweek, wordt een feestelijke bijeenkomst georganiseerd in het Van Goghkerkje in Nuenen. Dan wordt aan alle genomineerden gevraagd hun gedicht voor te dragen, waarna de jury de winnaar bekendmaakt. De winnaar ontvangt een mooie prijs, eeuwige roem en publicatie in diverse media.

Zin gekregen om mee te doen?
Cultuur Overdag Nuenen en Bibliotheek Dommeldal organiseren samen deze gedichtenwedstrijd. Wil je meedoen? Kijk dan snel op www.cultuuroverdag.nl/boekenweek22 waar alle spelregels bij de wedstrijd te vinden zijn. Bij inzending ga je akkoord met alle spelregels. Per deelnemer is slechts één inzending mogelijk.

Inzenden

Zend je gedicht per email naar gedichtenwedstrijd@cultuuroverdag.nl of naar Gedichtenwedstrijd Eerste Liefde p/a Bibliotheek Dommeldal, Jonkheer Hugo van Berckellaan 18, 5671 CH Nuenen. Vergeet niet je naam, leeftijd, adres en telefoonnummer te vermelden. Inzenden van een gedicht kan tot 1 februari.

Afbeelding
Algemeen 8 uur geleden Grandioos 7,5-jarig jubileumfeest Vrouw Aktief
Afbeelding
Algemeen 12 uur geleden Lege percelen op volkstuincomplex Planetenlaan wachten op nieuwe huurders
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 18:07 Win mooie prijzen tijdens jubileumweek De Smickel
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 14:13 De Harlekijn houdt ‘samen sterker Markt’
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 11:19 Ecru-kunstworkshop op De Harlekijn
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 08:43 Vijverberg door verbouwing geschikt voor opvang Oekraïense vluchtelingen