De presentatoren Mario (l) en Lucy (r)
De presentatoren Mario (l) en Lucy (r) Foto: ©Radio S&B

Blijf op de hoogte bij Radio S&B

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - De uitzending van ‘Oh zit dat zo’ van woensdag 5 januari zit vol met onverwachte verrassingen. Amanda Schiltmans praat programmamakers Lucy en Mario bij over het project ‘Statiegeld op jeugd’ en Marianne van der Putte licht de status van een mogelijke lokale voedselbank in ons dorp toe.

De programmamakers informeren u natuurlijk over de komende live-debatten van de nieuwe lijsttrekkers en het laatste grote slotdebat, live op radio én tv.

Zelf presenteren
Waardeert u de wijze waarop de programmamakers het lokale nieuws voor het voetlicht brengen? En wilt u daar zelf ook uw steentje aan bijdragen? Zij nodigen u van harte uit om te solliciteren. Een mailtje naar info@radiosenb.nl is een eerste stap om toe te treden tot het ‘illustere gezelschap’.

Terugluisteren
Op de startpagina van www.radiosenb.nl vindt u in de rechterkolom de knop waarmee u vorige uitzendingen terug kunt luisteren.

Overleden musici in schijnwerpers
Alweer voor het vierde jaar op rij plaatst programmamaker Han Muller de musici in de schijnwerpers die vorig jaar zijn overleden. De komende donderdagen kunt u in het programma ‘N’oubliez jamais’ luisteren naar hun levensloop en successen binnen hun vakgebieden zoals pop, jazz of klassiek. Natuurlijk worden de verhalen omlijst met bij hen passende muziek.

Stem om 22.00 uur af op 107.5 FM, de kabel (Ziggo 36 of KPN 1109) of www.radiosenb.nl via ‘Luister Live-knop’.