De presentatoren Mario (l) en Lucy (r)
De presentatoren Mario (l) en Lucy (r) Foto: ©Radio S&B

Blijf op de hoogte bij ‘Oh, zit dat zo’

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - De uitzending van woensdag 19 januari zit weer boordevol informatie voor alle inwoners van Son en Breugel. Er wordt onder meer aandacht besteed aan de ventilatie in de basisscholen in coronatijd. Zowel vertegenwoordigers van De Ruimte als De Stokland zijn hiervoor uitgenodigd om het een en ander te vertellen.

Verder gaat Paul Schots het hebben over biologisch boeren en Dione Nozza heeft het boek ‘De weg naar mijn ontwaking’ geschreven en daar willen de presentatoren Lucy van de Wiel en Mario Smulders graag alles over weten. Verder legt Flip verhagen van D66 uit wat hun centrumvisieplan is en Peter Klaassen van de gemeente vertelt waarom het snoeien/scheren uitgesteld is in ’t Harde Ven. Kortom weer, onder voorbehoud, een vol en afwisselend programma over zaken die in ons dorp spelen. Stem woensdag weer af op 107.5 FM, de kabel van Ziggo (36) of KPN (1109) of gewoon via www.radiosenb.nl via de ‘luister Live-knop’. 

Programma terugluisteren
Op de startpagina van www.radiosenb.nl vindt u in de rechterkolom de knop waarmee u voorgaande uitzendingen terug kunt luisteren.

Radio S&B, uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren meer dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.