Afbeelding
Foto: Hersenstichting

Hersenstichting zoekt collectanten

Algemeen Collecte

De Hersenstichting houdt van 31 januari tot en met 5 februari weer haar jaarlijkse collecte. Voor deze collecte zoekt de Hersenstichting nog collectanten. De Hersenstichting zet zich in voor mensen met een hersenaandoening. Denk daarbij bijvoorbeeld aan beroerte, dementie, autisme, hersentumor.

Er komen per jaar zo’n 100.000 mensen met een hersenziekte bij. Bijna een half miljoen mensen kampen met blijvende ernstige gevolgen. De Hersenstichting financiert onderzoek naar en behandeling van hersenaandoeningen, geeft voorlichting en werkt aan goede patiëntenzorg. Daarvoor is veel geld nodig. Uw hulp is daarom meer dan welkom. Collecteert u mee? U kunt zelf aangeven in welke straten en hoeveel uur u wilt lopen.

U kunt zich opgeven bij de organisatoren van de collecte. Voor Son is dat Peter van Ipenburg, via 06-10232476, email: pvipenburg@gmail.com en voor Breugel Mike Pas, tel. 06-24402091, email: mike.pas.98@gmail.com. Ook kunt U zich opgeven via het hoofdkantoor van de Hersenstichting in Den Haag, 070-3604816 of via www.hersenstichting.nl.