Foto ter illustratie
Foto ter illustratie Foto: Pixabay.com

Knegselbijeenkomst BVM2 geannuleerd

Algemeen Vliegveld

Son en Breugel / regio - De Knegselbijeenkomst van het Beraad Vlieghinder Moet Minder (BVM2) op zaterdag 29 januari wordt geannuleerd. Ondanks dat er versoepelingen van de coronamaatregelen zijn uitgelekt, krijgt de organisatie de vergadering op die datum niet meer georganiseerd. 

De nieuwe datum wordt zaterdag 19 februari vastgelegd, omdat het de voorkeur heeft om de vergadering live te houden. Mocht vergaderen op 19 februari fysiek nog niet mogelijk zijn, dan vindt de bijeenkomst digitaal plaats. De bijeenkomst kan niet opnieuw worden uitgesteld, omdat de organisatie een relatie willen leggen met de gemeenteraadsvergadering in maart.

Op zaterdag 19 februari, om 11.00 uur, vindt de volgende Knegselbijeenkomst plaats, hetzij in persoonlijke aanwezigheid, hetzij digitaal. Uiteraard krijgt u op tijd te horen wat er gaat gebeuren. U krijgt dan ook de precieze agenda. In elk geval zal daarop staan de bespreking van de BVM2-punten in verband met de gemeenteraadsverkiezingen en een kennismaking met de nieuwe voorzitter van het Luchthaven Eindhoven Overleg (LEO).

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bernard Gerard, secretaris BVM2, via bjmgerard@gmail.com.