Afbeelding
Foto: Kim van Kampen

Proefles Cubaanse Salsa en Bachata

Algemeen Activiteit

Son en Breugel / Best - Dansschool Passion2Dance houdt woensdag 2 en donderdag 3 februari een proefles-week voor starters en gevorderden in buurthuis Kadans in Best. Oprichters Kim en Lennie geven les in Cubaanse Salsa en Bachata, twee sprankelende latin dansstijlen.  

Kim: “Voor ons zijn Bachata en Salsa twee dansen met intense connectie. Leiden en volgen. Oogcontact en gevoel. Wij genieten samen van het moment, van de muziek en de flow. Even qualitytime samen. We gunnen het anderen ook zo om samen de connectie te vinden en voelen.” Lennie vervolgt: “Wij zijn na de zoveelste lockdown weer vol goede moed live gestart met onze latin danslessen in Best, op woensdag- en donderdagavond. We kijken er zó naar uit meer mensen te laten genieten van de latin muziek, dans en de connectie met de ander. Door je danspartner te leiden of de ander te volgen, merk je dat je door te dansen geniet van het moment en die beleving is onbetaalbaar. Dansen is bovendien ook nog eens gezond voor je lijf.” 

Follow your Passion, Enjoy the Journey. Het is niet voor niets hun missie. Kim vergelijkt het met een treinreis. Probeer eens niet te haasten om op tijd op het eindstation aan te komen, maar kijk onderweg ook eens goed om je heen. “Beleef de wereld die zich aan je voorbijtrekt nu eens echt. En geniet daar ook van”, aldus Kim. Wat Kim en Lennie willen meegeven is om het eens te proberen. Volg je hart en volg je passie. Durf je open te stellen voor je partner (zonder woorden) en geniet daarvan. Van elke keer dat je iets bijleert, van ieder moment dat het wel. 

De proefles voor de Bachata-les voor starters wordt op woensdag 2 februari om 20.00 uur gehouden en op donderdag 3 februari om 21.00 uur wordt de les Cubaanse Salsa voor beginners gehouden. Heb je al wat ervaring? Dan kun je ook meedoen met de gevorderden les Bachata op donderdag 3 februari om 19.00. De gevorderden les Cubaanse Salsa wordt op woensdag 2 februari om 21.00 uur én op donderdag 3 februari om 20.00 uur. Inschrijven voor de proefles-avond kan alleen als (dans)koppel. De kosten zijn 7,50 euro per persoon per proefles. De lessen vinden plaats bij buurthuis Kadans, hun vaste danslocatie, in Best. Info en aanmelden: www.passion2dance.nl of via 06-25156152.

Afbeelding
Algemeen 18 uur geleden Grandioos 7,5-jarig jubileumfeest Vrouw Aktief
Afbeelding
Algemeen 22 uur geleden Lege percelen op volkstuincomplex Planetenlaan wachten op nieuwe huurders
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 18:07 Win mooie prijzen tijdens jubileumweek De Smickel
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 14:13 De Harlekijn houdt ‘samen sterker Markt’
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 11:19 Ecru-kunstworkshop op De Harlekijn
Afbeelding
Algemeen 26 mei, 08:43 Vijverberg door verbouwing geschikt voor opvang Oekraïense vluchtelingen