De presentatoren Han (l) en Jan (r)
De presentatoren Han (l) en Jan (r) Foto: Radio S&B

Blijf op de hoogte met ‘Oh zit dat zo’

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - De uitzending van ‘Oh zit dat zo’ van woensdag 26 januari zit, zoals u dat van de presentatoren gewend bent, vol met wetenswaardigheden. Tijdens deze uitzending wordt aandacht besteed aan ‘De luisterlijn’, ‘het HOi-Huis’, ‘man en paard’ en ‘bouwmogelijkheden op de lange termijn’. 

Met Frits Helders praten de presentatoren Jan Achttienribbe en Han Muller over het werk en de hobby’s binnen het HOi-Huis, Eef van Turnhout (Dorpsbelang) denkt ‘out of the box’ over bouwen in de toekomst, Hester Stasse vertelt over ‘man en paard’. Het nut en noodzaak van de ‘Luisterlijn’ wordt belicht door Nettie van Broekhoven en mogelijk maken de luisteraars via dit programma wat uitgebreider kennis met wijkagent Marco van Roozendaal. En als er nog nieuws is over Rendac, dan wordt dat natuurlijk ook gemeld. 

Luisteren en/of terugluisteren
Dat kan natuurlijk via 107.5 FM, de kabel van Ziggo (36) of KPN (1109) of gewoon via www.radiosenb.nl via ‘luister Live-knop’. Op de startpagina van www.radiosenb.nl vindt u in de rechterkolom de knop waarmee u voorgaande uitzendingen kunt terugluisteren.

Programma zelf presenteren
Waardeert u de wijze waarop Radio S&B het lokale nieuws voor het voetlicht brengt? Wilt u daar zelf ook uw steentje aan bijdragen? De programmamakers zijn op zoek naar inwoners die zich in onderwerpen willen verdiepen en geen ‘microfoonvrees’ hebben. U wordt uitgenodigd om te solliciteren. Een mailtje naar info@radiosenb.nl is een eerste stap om toe te treden tot het ‘illustere gezelschap’.

Radio S&B…. Uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren meer dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag!