Afbeelding
Foto: ©PSV Synchroteam

Proeflessen synchroonzwemmen

Algemeen sport

Son en Breugel / Eindhoven - De lockdown is voorbij en de zwembaden zijn weer open, misschien is het wel tijd voor een nieuwe sport? Houd jij van zwemmen, turnen en dansen? Dan is synchroonzwemmen misschien wel iets voor jou. Dat is namelijk de ideale combinatie tussen deze sporten.

In februari start een nieuwe reeks van drie kennismakingslessen. Tijdens de lessen van het PSV Synchroteam leer je de eerste beginselen van deze sport en natuurlijk wordt er ook een stukje gezwommen op muziek. De laatste les staat in het teken van een feestelijke demonstratie van het geleerde dansje in een echt showbadpak, gelukkig weer met publiek. Na afloop kun je met jouw behaalde zeesterrendiploma instromen bij één van de beginnersgroepen.

De kennismakingslessen zijn op zaterdag 12, 19 en 26 februari, van 08.45 tot 10.00, in het Ir. Ottenbad in Eindhoven. De lessen zijn voor kinderen tussen de 5 en 8 jaar met minimaal een B-diploma. De kosten bedragen slechts 5 euro voor de drie lessen. Opgeven kan via aanmelden@synchroteameindhoven.nl.