Training Krav Maga (archieffoto)
Training Krav Maga (archieffoto) Foto: Peter van Grinsven

Word een betere versie van jezelf door Krav Maga

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - Krav Maga IKMA Netherlands houdt op zondag 6 maart een open dag die bestemd is voor heel werkend en lerend Nederland die een betere versie van zichzelf wil worden. Door technieken te leren om jezelf te verdedigen, word je zowel lichamelijk als geestelijk sterker. De trainers zijn gediplomeerde Krav Maga instructeurs via Israeli Krav Maga Association (IKMA).

Om 14.30 uur wordt er een demo Krav Maga gegeven om een goede indruk te geven van dit effectieve systeem. Sven Xhofleer en Hans van der Loo zorgen voor een drankje en hopen u te enthousiasmeren voor deze vorm van zelfverdediging. De open dag wordt gehouden van 14.00 – 16.30 uur in de Asteroïdenlaan 2a in Son en Breugel. 

Tijdens de trainingen komen diverse aspecten aan bod: coördinatie, concentratie, balans, kracht, conditie, reactievermogen en lenigheid. Je leert technieken om jezelf uit benarde situaties te redden. Je traint niet alleen alle spieren in je lichaam, maar je wordt ook mentaal uitgedaagd. Iedereen vanaf 12 jaar is van harte welkom om zelfverdedigingstechnieken op een doeltreffende manier aan te leren. Ook gevorderde vechtsporters worden op een professionele wijze begeleid. Iedereen kan op zijn eigen niveau instromen.

Neem contact op met Hans via 06-46262544 of Sven 06-55014145 voor meer informatie, lestijden en -dagen.