Eerste prijs groep 7b basisschool De Stokland
Eerste prijs groep 7b basisschool De Stokland Foto: ©CV De Krutjesrapers

Prijsuitreiking scholen Creadag

Algemeen Carnaval

Son en Breugel - De jaarlijkse scholen Creadag kon dit jaar, vanwege de bekende redenen, wederom niet doorgaan. De commissie had dit jaar een andere invulling hieraan gegeven door de platen op de scholen te laten beschilderen en deze tentoon te stellen in de etalages van een groot aantal winkels in ons dorp. Hierop kon iedereen zijn stem uitbrengen voor de verkiezing van de mooiste plaat.

Inmiddels zijn de stemmen geteld, dus konden de prijzen overhandigd worden aan de prijswinnaars. De commissie ging langs op de scholen bij de nummers 1, 2 en 3 die de mooiste plaat hadden geschilderd. De prijzen werden enthousiast in ontvangst genomen door de creatieve leerlingen. 

1e prijs: Lou, Ruben, Lima, Merle, Myrthe (Groep 7B, Basisschool De Stokland)
2e prijs: Jinte, Juul, Elijn, Sterre (Groep 6/7, Basisschool De Regenboog)
3e prijs: Bo, Lisa, Britt, Julie (Groep 8, Basisschool De Stokland)
Mede namens de winnaars iedereen bedankt voor het stemmen!

De commissie dankt de winkeliers voor het beschikbaar stellen van hun etalages. Zij gaven aan ook genoten te hebben van de kleurrijke aankleding van hun winkels en de voorbijgaande ouders en kinderen die trots foto’s maakten van hun creaties! Daarnaast ook een woord van dank aan trouwe sponsor Plus Marcel en Jeannette Verhoeven voor het samenstellen van de mooie prijzenpakketten en de scholen uiteraard voor het meedoen aan de wedstrijd en de hartelijke ontvangst. De commissie ontvangt jullie volgend jaar (hopelijk) weer live in de carnavalstent.

Tweede prijs voor groep 6/7 basisschool De Regenboog
Derde prijs groep 8 basisschool De Stokland