Sjors en wethouder De Bruin werden uitgedaagd door Lieke en Bo voor een potje voetbal
Sjors en wethouder De Bruin werden uitgedaagd door Lieke en Bo voor een potje voetbal Foto: ©LEVgroep

Sjors Sportief / Sjors Creatief nieuw voorjaarsaanbod

Algemeen Jeugd

Son en Breugel - Het Sjors seizoen is afgelopen september feestelijk van start gegaan. Bij Sjors Sportief/ Sjors Creatief kunnen basisschoolleerlingen op een laagdrempelige manier kennis maken met een uitgebreid aanbod aan activiteiten binnen het verenigingsleven in Son en Breugel. Van kooklessen tot de basisbeginselen van gitaarspelen en van judolessen tot komen ervaren hoe het eraan toe gaat bij de scouting. De keuze is enorm. 

In het najaar hebben de eerste proeflessen al plaatsgevonden, maar het schooljaar is nog lang. Daarom hebben veel verenigingen weer een nieuw, aanvullend aanbod op de website van Sjors geplaatst. Ook als je al eerder hebt meegedaan dit jaar kun je je inschrijven voor (nieuwe) leuke activiteiten. Kijk dus snel op www.sjorssportief.nl en schrijf je in. 

Wil jij met jouw vereniging ook nog een aanbod aanmelden? Dat kan. Ga dan ook naar www.sjorssportief.nl en meld je aan. Lukt het niet of heb je vragen neem dan contact op met Marijke Muller (Combinatiefunctionaris LEVgroep in Son en Breugel) via marijke.muller@levgroep.nl of telefonisch via 06-48576686.

Afbeelding