Zittend v.l.n.r: Irma Verest, Marc Peeters, Paul Berndsen, staand v.l.n.r.: Servaas Pas, Kees Sanders, Daniëlle Donkers, Rob van Engelen, Ronnie Verhagen Op de foto ontbreekt Irmo Emmaneel
Zittend v.l.n.r: Irma Verest, Marc Peeters, Paul Berndsen, staand v.l.n.r.: Servaas Pas, Kees Sanders, Daniëlle Donkers, Rob van Engelen, Ronnie Verhagen Op de foto ontbreekt Irmo Emmaneel Foto: @Son en Breugel Sport Samen

Het belooft 24 april een sportief en muzikaal evenement te worden

Algemeen Evenement

Son en Breugel - Al meer dan 170 mensen hebben zich aangemeld voor ‘Son en Breugel Sport Samen’. Hét sportieve evenement waar al wandelend, fietsend en rennend op 24 april mensen elkaar ontmoeten en geld ophalen voor goede doelen die te maken hebben met kanker(bestrijding). Naast sportief samen-zijn is er volop muziek en entertaining. Dus, ben je niet sportief aangelegd? Dan kun je toch ook in je agenda noteren om even langs te komen bij dit gezellige evenement.

Het begon een paar maanden geleden. In de aanloop naar Son en Breugel samen sterker vinden een aantal dorpsgenoten elkaar om gezamenlijk een sportief evenement te bedenken. Ze hebben als doel om naast geld op te halen voor kankerbestrijding ook het doel om een activiteit neer te zetten wat mensen verbindt. In het klein kwam die verbinding er al met mensen van WielerTourClub De Zwaan (Marc Peeters, Servaas Pas en Kees Sanders), Ronnie Verhagen van Son en Breugel samen sterker, Irma Verest van Loopgroep De Springbokken, Rob van Engelen van #Robfightscancer en Irmo Emmaneel en Paul Berndsen van Twenty Two Personal Training. Zet deze mensen bij elkaar en zie hier…, een gevulde sportieve en muzikale dag als resultaat. Waar iedereen van kan genieten. Want mensen bijeen brengen, verbinden, is net zo belangrijk als het doel om geld op te halen voor kanker(bestrijding).

Het belooft een schitterende dag te worden. Tussen 10.30 en 14.30 uur zijn er adviestijden wanneer deelnemers kunnen vertrekken. Zodra je je opgeeft, krijg je een mail met alle informatie. Het staat iedereen vrij om te vertrekken wanneer het een ieder uitkomt. Het vertrek gaat gepaard met afwisselend een optreden van sambaband ‘Aventurado’ die swingend en trommelend de deelnemers in beweging zet. Twenty Two Personal Training zorgt voor de warming-up. Luc Ross en Koen van de Ven praten het evenement aan elkaar.

En daar waar de één 5 kilometer wandelt of 16 kilometer rent en de ander 90 kilometer aflegt met een wielertoertocht komt iedereen weer bij La Sonnerie waar de start en finish is. Eenmaal aangekomen bij de finish hoef je niet direct naar huis. Want er is een muzikaal middagprogramma waarbij DeDrieVraagtekens, Kevin Bachus, Aris Weel en de band Caponata optreden. Voor een hapje en een drankje ben je op het goede adres bij gastheer Addy van den Hurk van La Sonnerie. Ook staan er diverse kraampjes van teams die meedoen met Son en Breugel samen sterker om spulletjes te verkopen voor het goede doel. Het goede doel wat alles te maken heeft met kanker(bestrijding). Aan het einde van de middag zal de organisatie van Son en Breugel Sport Samen het bedrag bekend maken wat ze bijeen hebben gebracht voor de goede doelen van Son en Breugel samen sterker. 

Wil je je nog opgeven om op 24 april mee te wandelen of fietsen? Ga naar www.tinyurl.com/inschrijvingsenbsportsamen en geef je op. Wil je een uurtje of twee je steentje als vrijwilliger bijdragen aan dit evenement? Laat het de organisatie weten. Stuur een mail naar sbsportsamen@gmail.com. Ben je niet zo actief aangelegd maar wil je toch graag het goede doel steunen? Dat kan! Ga met je mobiele telefoon naar de QR code op de poster. Hierna word je automatisch doorgeleid naar de betaalapp waarmee je kunt doneren. Tijdens het evenement kun je ook met contant geld een donatie doen. Volg het evenement ook via Facebook Son en Breugel Sport Samen en/of via Instagram sonenbreugelsportsamen.

Afbeelding