Lucy is een van de presentatoren
Lucy is een van de presentatoren Foto: ©Radio S&B

Blijf op de hoogte via ‘Oh, zit dat zo’

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - De presentatoren Jan Achttienribbe en Lucy van der Wier praten woensdag 30 maart in de uitzending van ‘Oh zit dat zo’ met Marco Pulles, Peer Spooren (in de herkansing) en Willem Buurke over ‘hun leven na de raad’. Frank Zwijnenberg komt de presenatoren en de luisteraars blij maken met de plannen voor een nieuw Tower Festival. Hermien van de Ven licht graag haar actieve leven toe en vanuit De SteenUijl komt een nieuw initiatief waar Guusje den Uijl alles van af weet. 

Programma zelf presenteren
Waardeert u de wijze waarop de presentatoren het lokale nieuws voor het voetlicht brengen? Wilt u daar zelf ook uw steentje aan bijdragen? Zij zijn op zoek naar inwoners die zich in onderwerpen willen verdiepen en geen microfoonvrees hebben. U wordt van harte uitgenodigd om te solliciteren, stuur een e-mail naar info@radiosenb.nl. Dit is een eerste stap om toe te treden tot het ‘illustere gezelschap’.

Luisteren en/of terugluisteren
Dat kan natuurlijk. Via 107.5 FM, de kabel van Ziggo (36) of KPN (1109) of gewoon via www.radiosenb.nl via de luister live-knop.

Radio S&B, uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren meer dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.