De presentatoren Han (l) en Jan (r)
De presentatoren Han (l) en Jan (r) Foto: Radio S&B

Blijf op de hoogte bij ‘Oh, zit dat zo’

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - Jan Achttienribbe en Han Muller voelen woensdag 13 april, vanaf 20.00 uur, Kees Vortman, het laatst vertrekkende raadslid, aan de tand over zijn afscheid van de raad.

Hedwig Vroomen praat honderduit over haar Kingloopwinkel 2.0 en met wethouder Paul van Liempt, die Son en Breugel ook gaat verlaten, praten de presentatoren over onder andere milieu en energie en de omvang van de portefeuille voor zijn opvolger. Van Statenlid Jan Frans Brouwers krijgen Jan en Han de laatste info over de uitstoot van Rendac, waarna er hopelijk nog tijd is voor een vrolijkere noot: de komende D-examens bij Pro Honore et Virtute.

Programma zelf presenteren
Waardeert u de wijze waarop de presentatoren het lokale nieuws voor het voetlicht brengen? Wilt u daar zelf ook uw steentje aan bijdragen? Zij zijn op zoek naar inwoners die zich in onderwerpen willen verdiepen en geen microfoonvrees hebben. U wordt van harte uitgenodigd om te solliciteren, stuur een e-mail naar info@radiosenb.nl. Dit is een eerste stap om toe te treden tot het ‘illustere gezelschap’.

Luisteren en/of terugluisteren
Dat kan natuurlijk. Via 107.5 FM, de kabel van Ziggo (36) of KPN (1109) of gewoon via www.radiosenb.nl via de luister live-knop.

Radio S&B, uw lokale radiozender. De moeite van het beluisteren meer dan waard, elke dag weer, 24 uur per dag.