De familie Oppers uit 't Harde Ven  winnaars van de prijs van € 750 voor een buurtfeest en de familie De Rijke uit de Gentiaan winnaar van een  tablet samen met Jan Frans Brouwers en Maurice Peeters (rechts boven) van Son en Breugel Verbindt.
De familie Oppers uit 't Harde Ven winnaars van de prijs van € 750 voor een buurtfeest en de familie De Rijke uit de Gentiaan winnaar van een tablet samen met Jan Frans Brouwers en Maurice Peeters (rechts boven) van Son en Breugel Verbindt. Foto: Wil Feijen

Buurtbewoners vallen in de prijzen tijdens landelijke opschoondag

Algemeen Algemeen

Son en Breugel - Tijdens de landelijke opschoondag op 19 maart waren weer veel inwoners van Son en Breugel actief met het opruimen van zwerfafval in verschillende wijken en straten.

Redacteur: Adrie Neervoort

De gemeente Son en Breugel en Son en Breugel Verbindt zorgden daarbij voor handschoenen, hesjes, vuilniszakken en afvalgrijpers. Ook konden de deelnemers kans maken op twee mooie prijzen, namelijk een buurtfeest ter waarde van 750 euro en een tablet. Door een foto of filmpje te maken van het opschonen en dat in te sturen, maakten zij kans op één van de prijzen.

Uit de vele inzendingen won de fotostrip van de familie Oppers uit ’t Harde Ven het buurtfeest van 750 euro. De fotostrip bestond uit een viertal foto’s die voorzien waren van leuke teksten en zo het verhaal van de schoonmaak vertelden. De familie De Rijke uit De Gentiaan won de tablet door een wel heel vrolijke foto in te sturen van hun zoon in actie met de afvalgrijper. Het schoonhouden van je eigen buurt doe je natuurlijk niet voor de prijzen, maar het is wel leuk als je die wint.

Afbeelding
Algemeen 19 mrt., 07:00 Het kan niet anders dan dat dit muzikale initiatief een vervolg gaat krijgen
Afbeelding
Ingezonden 18 mrt., 18:00 Lezerspodium
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 14:00 Goede Doelen Week Son en Breugel kan bijna van start!
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 12:18 De Jumbo Clubkampioenschappen gaan van start bij TV Son en Breugel
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 12:00 Lazy Sonnie Afternoon presenteert de 'Helden van Son en Breugel'
Afbeelding
Algemeen 18 mrt., 10:00 IVN Doorstapwandeling zondag 19 maart