Afbeelding
Foto:

Grandioos 7,5-jarig jubileumfeest Vrouw Aktief

Algemeen Jubileum

Son en Breugel - Het 7,5-jarig jubileumfeest van Vrouw Aktief bij La Sonnerie kon eindelijk doorgaan en werd op donderdag 19 mei gehouden. Alhoewel het noodweer van die middag toch roet in het eten dreigde te gooien door met de prachtige ballonnenboog, gemaakt door Henk Ballon, aan de haal te gaan en die helaas niet meer te herstellen was. Maar om 17.00 uur was het gelukkig droog en bleef dat ook zo de rest van de avond.

De dresscode voor dit jubileum was ‘draag iets van rood’. En wat een feestelijk gezicht leverde dit op. Van alle Vrouw Aktief-leden werd een foto gemaakt door Vrouw Aktief-lid en fotografe Giti Entezami. In de tuin werd iedereen welkom geheten door de voorzitter Gertrud van der Lee en werd er geproost. Daarna kon men kiezen waar men wilde zitten: in de mooie Kapelzaal of buiten.

Als muzikale achtergrond trad zanger Gerard van Kol op. Ondertussen werd een vijfgangen walking dinner uitgeserveerd. Heerlijke exclusieve gerechten in mooie porties. Als verrassing kwam Aris Weel ook nog even binnen om enkele liedjes te zingen, en spontaan kwam er een polonaise. Er werd de hele avond door iedereen genoten van alles en zo werd het een supergezellig jubileumfeest waar men nog lang over na zal praten. 

Afbeelding
De leden hebben genoten van een gezellig jubileumfeest
Afbeelding