Thijs (3e van links op achterste rij) met een aantal personeelsleden
Thijs (3e van links op achterste rij) met een aantal personeelsleden Foto: Wil Feijen

Win mooie prijzen tijdens jubileumweek De Smickel

Algemeen Jubileum zakelijk

Son en Breugel - “Een dankjewel naar onze klanten, want zij hebben het mogelijk gemaakt dat wij nu ons tienjarig jubileum kunnen vieren.” Aan het woord is Thijs van Leeuwe, eigenaar van restaria De Smickel. Op Hemelvaartsdag, 26 april, is het precies tien jaar geleden dat Thijs hier als bedrijfsleider begon. “We vieren het jubileum van maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni, waarbij de klanten dagelijks kans maken om mooie prijzen te winnen. De hoofdprijs is een hotelovernachting in het Eftelinghotel voor twee personen met twee dagen toegang tot het park”, zegt Thijs trots.

Redacteur: Emmy Grit
Fotograaf: Wil Feijen

Als zestienjarige had Thijs een bijbaantje bij De Smickel in Veldhoven. Na zijn examen had hij het wel gezien op school, een vervolgopleiding was niet aan hem besteed. Thijs: “Mijn bijbaan werd mijn fulltimebaan en ik leerde steeds meer in de zaak van Adrie Ham, die later mijn schoonvader werd.” Na een aantal jaar was Thijs toe aan een nieuwe uitdaging: eigenaar worden van een eigen snackbar.

Pieter Brueghel
En die uitdaging kwam: het pand in de Veerstraat in Son en Breugel, waar voorheen snackbar ‘Pieter Brueghel’ gevestigd was, werd te koop gezet. “Samen met Adrie ben ik gaan kijken en wij waren meteen enthousiast en besloten in Son en Breugel de derde vestiging, van de zes vestiging, te openen”, zegt hij, “en sinds vijf jaar ben ik de trotse eigenaar van dit mooie bedrijf.”

Gratis producten
Inmiddels is zijn team gegroeid naar 26 medewerkers en samen staan ze dagelijks klaar voor de klanten. “En met onze klanten gaan we dus nu ons jubileum vieren. Tegen inlevering van de ingevulde knipbon, die in de advertentie op deze pagina staat, kunnen klanten van maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni, een gezinszak friet (nr. 1 voor 2/3 personen, red.) gratis komen afhalen, en op woensdag 1 juni, tussen 12.00 en 17.00 uur, geven wij een softijsje weg”, licht hij alvast een tipje van de sluier op.

Prijzen
Maar dat is nog niet alles. In de jubileumweek maken klanten bij het afhalen kans op mooie prijzen, waaronder koksmessen, pepermolens, broodplanken, kookboeken, borrelplanken, wijnkoelers, cadeaubonnen ter waarde van 20 euro, een toerticket voor 6 personen bij Bavaria, waardecheques voor een bittergarnituur voor 15 personen en de hoofdprijs: een overnachting in het Eftelinghotel en twee dagen gratis entree. “Iedere dag maken klanten kans op bovenstaande prijzen, en die worden willekeurig door de dag heen getrokken. In onze zaak hebben we een zwaailamp gehangen, en als deze afgaat, dan wordt er een prijs uitgereikt. Het nummer op de kassabon bepaalt wie de prijs wint. Niet alleen klanten die komen afhalen maken kans, ook klanten die bij ons in het restaurant plaatsnemen en komen eten, dingen mee naar de mooie prijzen”, legt Thijs uit. In de jubileumweek worden ook nog prijzen via social media weggeven. “Dus hou die ook in de gaten en mis niets van ons jubileum”, lacht Thijs.

Trekking
Zoals al eerder gemeld, krijgen klanten een gratis gezinszak friet (nr. 1) van maandag 30 mei tot en met donderdag 2 juni als zij de knipbon volledig ingevuld inleveren. “Uit alle ingeleverde knipbonnen die tussen genoemde data worden ingeleverd, wordt een winnaar getrokken die op vrijdag 3 juni via social media bekendgemaakt wordt. Alle ingeleverde bonnen worden in een box gedaan en daar wordt een winnaar uit getrokken. Iedereen maakt dus evenveel kans op die mooie hoofdprijs!”, sluit Thijs af.