Afbeelding
Foto: ©De Corridor

Grote vlooienmarkt bij korfbalvereniging De Corridor

Algemeen Activiteit

Son en Breugel - Op 10 juli is het dan eindelijk weer zover: de grote vlooienmarkt van korfbalvereniging De Corridor kan eindelijk doorgaan. In 2020 moest de vlooienmarkt afgelast worden, in 2021 was het nog niet mogelijk om iets te gaan organiseren. En ook dit jaar kwamen de versoepelingen van de coronamaatregelen te laat om in maart/april de vlooienmarkt te organiseren, maar nu gaat het dan toch gebeuren.

In Breugel worden op zaterdag 9 juli huis-aan-huis spullen opgehaald. Uitzonderlijk goede spullen die u liever niet buiten zet, kunt u aanmelden bij Petra van Maasakkers 0499-471759 of Piet Hazenberg 0499-475034. Ook als u buiten de kern van Breugel woont kunt u hen bellen om spullen te komen ophalen. Om milieutechnische redenen kunnen de vrijwilligers de volgende artikelen niet meenemen: koelkasten, diepvriezers, computers en tv’s, videobanden, bedden, matrassen, fauteuils, bankstellen, gestoffeerde of gedemonteerde meubels, (kunst)kerstbomen, surfplanken, skiboxen, verf, asbestproducten en chemische artikelen. 

Op 10 juli om 10.30 uur start op de Van Gentlaan 2a de vlooienmarkt. Entree 2 euro voor volwassenen en 1 euro voor kinderen.