Sponsorpunten
Sponsorpunten Foto: MooiSonenBreugel

Plus Verhoeven en andere sponsoren bedankt

Algemeen

Son en Breugel - Lokale ondernemers werken vaak belangeloos mee aan activiteiten en evenementen in van clubs en verenigingen in Son en Breugel. Bijna altijd zonder daar veel bekendheid aan te geven.

Toch wil taekwondo vereniging Chong Do Kwan graag Marcel en Jeannette Verhoeven van de Plus Verhoeven bedanken, want dankzij hen en nog enkele andere sponsoren en veel vrijwilligers hebben zij een geslaagd kamp gehad met hun leden.

Dit jaar vond het zomerkamp plaats in Valkenswaard. Genoten werd van een zonnig weekend vol met trainingen, spelletjes en tochten in de omgeving. En natuurlijk ging ’s avonds het kampvuur aan. Alle leden van jong tot oud hebben genoten van dit weekend, waar de samenhorigheid op een sportieve manier werd bevorderd.

Het kamp was volgens de vereniging nooit mogelijk geweest zonder de actie van Plus Verhoeven ‘Spaar voor je club’! En dat mag ook wel eens in de krant, vonden de leden van taekwondovereniging Chong Do Kwan. Zij bedanken Marcel en Jeanette Verhoeven, en ook de andere sponsoren en alle vrijwilligers die het weekend mogelijk hebben gemaakt.

De leden kijken nu al uit naar de volgende evenementen, zoals de Fuji Mai taekwondowedstrijden voor de jeugd en het NK-toernooi!

!