Gezellig middag voor Zonnebloemgasten bij La Sonnerie.
Gezellig middag voor Zonnebloemgasten bij La Sonnerie. Foto: Wil Feijen

Gezellige middag voor Zonnebloemgasten bij La Sonnerie.

Algemeen

Son en Breugel - Op donderdag 11 augustus organiseerde de Zonnebloem een gezellige middag op het terras van La Sonnerie. De temperatuur was tropisch heet, rond de 30 graden. Ondanks die hitte waren er toch veel Zonnebloemgasten. Slechts enkele gasten hadden afgezegd, vanwege deze extreme hitte.

Deze middag afzeggen was achteraf gezien niet echt nodig geweest, want in de Kapeltuin was het aangenaam toeven onder het genot van héérlijke appelvlaai met koffie of thee.

De Sonse zanger Aris Weel, begeleid door zijn vrouw die de muziek verzorgde, luisterde het geheel op met leuke en bekende meezing liedjes. O.a. van Wim Sonneveld, Rob de Nijs, Elvis en een Brabants lied. Enkele gasten werd de microfoon voorgehouden door Aris om mee te zingen. De andere aanwezigen zongen ook gezellig mee.

Zo nu en dan bracht Aris een prachtige aria met extra volume. Daar werd verrast op gereageerd: “Wat kan die Aris mooi zingen”. De Zonnebloem gasten hebben enorm genoten deze middag van dit optreden. Wat later in de middag werd iedereen nog op een verfrissend drankje getrakteerd. Wederom een geslaagde middag voor onze Zonnebloem gasten.

Rabobank Club Support Actie
Weet u dat de Activiteiten Commissie van de Zonnebloem afd Son en Breugel dit soort middagen mogelijk kan maken mede door uw stemmen op onze vereniging bij de Rabobank Club Support Actie? Daar zijn wij u heel dankbaar voor. En weet u dat op 5 september een nieuwe actie start van de Rabobank Club Support Actie? Bent u bij de Rabobank en nog geen lid, dit kan gratis geregeld worden. Informeer bij de Rabobank en stem straks mee op Zonnebloem afdeling Son en Breugel!