Mark Soons
Mark Soons Foto: Cashflow

Boek Mark Soons op 1 in Managementboek Top 100

Algemeen

Son en Breugel - Het recentelijk uitgebrachte boek ‘Cashflow, simpele stappenplannen naar financiële vrijheid’ van Mark Soons uit Son en Breugel, kwam deze maand direct op nummer 1 binnen in de Managementboek Top 100. De investeringsgids helpt beginnende en ervaren investeerders om met behapbare stappen meer cashflow te genereren en zo financiële onafhankelijkheid te bereiken. 

Een simpele gids naar financiële vrijheid
Je pensioenleeftijd drastisch verlagen, is dat mogelijk? Het boek ‘Cashflow, simpele stappenplannen naar financiële vrijheid’ maakt de lezer wegwijs in de wereld van vastgoed, aandelen, forex en crypto. Met behulp van interviews met ervaringsdeskundigen, calculators om persoonlijke doelstellingen te bereiken, anekdotes, beginnersfouten, praktijkvoorbeelden en resultaten wordt de lezer aangespoord om in beweging te komen. Mark: ”We moeten steeds langer doorwerken voordat we met pensioen mogen. En als ondernemer heb je nog een extra probleem: je bouwt geen pensioen op. Daarom ben ik gaan kijken naar manieren om meerdere inkomens te creëren, naast je baan of bedrijf.”

‘Cashflow, simpele stappenplannen naar financiële vrijheid’ werd eind augustus gelanceerd. Inmiddels zijn er meer dan 1500 exemplaren verkocht. De lockdowns en crisissen brachten Mark op het idee. Mark: “In 2019 zagen we dat talloze ondernemers en zzp’ers na een maand van lockdowns hun rekeningen niet meer konden betalen; ze hadden geen reserves. Dat kan en moet anders, ondanks de moeilijke tijd! Maandelijks terugkerende cashflow geeft je de vrijheid om te gaan en staan waar je wil. Door te focussen op cashflow in plaats van op vermogen, komt die gedroomde wereldreis een stuk dichterbij!”

Over Mark Soons
Mark Soons (1979) was al bekend als auteur van de bestseller ‘Stop met verkopen, start met helpen’, een boek over het bouwen van langdurige klantrelaties en liefdevol verkopen, dat inmiddels toe is aan de 3e druk. Mark werkte eerder 12 jaar als docent ondernemerschap op het mbo. Samen met Tibor Olgers startte hij daarna een consultancybureau, waarbij ondernemers begeleid werden naar winst op zowel zakelijk als persoonlijk vlak. Dit groeide binnen enkele jaren uit tot een miljoenenbedrijf.

Inmiddels is Mark uit het bedrijf gestapt en Mr Cashflow gestart, waarbij hij vermogende particulieren en ondernemers helpt om meer cashflow uit hun vermogen te halen, zodat ze de vrijheid krijgen om meer te genieten van het leven. Mark: “Het is een supermooie kroon op mijn werk dat dit boek nu al op 1 staat in de Managementboek Top 100. Veruit de meeste investeerders stellen zichzelf detailvragen en maken zich zorgen om ontwikkelingen op de korte termijn. Investeren is een marathon, geen sprint. Maar het belangrijkste is dat je begint. Want wie begint, begint het te snappen, en wie het snapt, bouwt meer cashflow op!”

‘Cashflow, simpele stappenplannen naar financiële vrijheid’ kan besteld worden via onder andere Mrcashflow.nl, Bol.com en Bruna.nl, en bij lokale boekhandels.