Gezelligheid op het terras bij een eerdere editie van burendag
Gezelligheid op het terras bij een eerdere editie van burendag Foto: MooiSonenBreugel

Burendag 2022 in Breugel bij feestcafé De Bongerd

Algemeen

Evenals voorgaande jaren organiseren Martony Gevers en Tessie Wesselink, bewoners van de Piet Heinlaan in Breugel, een burendag in Breugel.

Redacteur: Adrie Neervoort

“Twee jaar geleden leek het ons leuk om een keer een burendag te organiseren, om bij te buurten met vertrouwde en nieuwe buren. Dat was zo’n succes dat het nu de 3e keer wordt dat we een burendag organiseren”, vertellen Martony en Tessie.

De burendag vindt plaats bij De Bongerd, een bewuste keuze volgens Tessie: “We doen dit bij De Bongerd omdat iedereen het druk heeft, en dus hoeft niemand te organiseren, te sjouwen, tenten op te bouwen, wc’s beschikbaar te stellen, enz., en men kan gewoon een gezellige middag hebben met de buren.”

Tijdens de burendag bij De Bongerd is er voor iedereen een gratis kop koffie of thee 

met vlaai; de koffie wordt u aangeboden door feestcafé De Bongerd en het heerlijk stukje vlaai wordt mogelijk gemaakt door PLUS Marcel en Jeannette Verhoeven. De overige consumpties zijn voor eigen rekening. En voor de kinderen zijn er leuke activiteiten.

Bij eerdere edities werd er langs de deuren gegaan om te vragen of mensen wilden komen, maar dit jaar zijn daar flyers voor gemaakt. “We merkten aan de reacties dat er ook interesse van andere straten was, of dat mensen gewoon graag erbij wilden zijn voor een gezellige middag. Omdat er meerdere buurten kunnen aansluiten bij de burendag bij De Bongerd zijn er gratis flyers beschikbaar om in je eigen buurt rond te delen. Laat wel even weten met hoeveel personen je komt, anders loop je de vlaai mis”, vult Tessie lachend aan.

Dus kom zaterdag 24 september van 14.00 tot 17.00 uur naar feestcafé De Bongerd, Asteroïdenlaan 2a in Breugel, en vier burendag samen met je buren. Wel even aanmelden dus.

Aanmelden kan via: e.gevers@kpnplanet.nl of bellen met Martony: 06-22125676 of Tessie: 06-46040756.


Springkussen burendag
Vlaai van de Plus
Gezelligheid op het terras bij een eerdere editie van burendag
!