Eerste editie Sinterklaas voorspeel- en leesmiddagen groot succes
Eerste editie Sinterklaas voorspeel- en leesmiddagen groot succes Foto: Key4Music

Eerste editie Sinterklaas voorspeel- en leesmiddagen groot succes

Algemeen

Son en Breugel - 1e editie Sinterklaas voorspeel- en leesmiddagen groot succes en sinterklaasactiviteit organiseren voor alle Key4Music-leerlingen, ouders en dorpsbewoners leek Judith van Dun een goed idee. 

Dit idee werd al geboren tijdens de ‘grande’ opening op 10 juli. In samenwerking met de bibliotheek en beheerder Maurice van het Dommelhuis is dit mooie initiatief een groot succes geworden. 

Tijdens de drukbezochte middagen werd er van 16.00 tot 17.00 uur live-muziek gemaakt in afwisseling met gezellige Sinterklaas-voorleesmomenten. Piano, keyboard, gitaar, zang, ukelele, drums en kindermuziekgroepjes kwamen voorbij op een heel sfeervol sinterklaaspodium in de foyer. Ook de leerlingen hebben genoten van hun optredens. Trotse ouders, families en bekenden konden tevens genieten van een heerlijk kopje koffie of thee en voor de kinderen was er ranja en pepernoten. Namens de bibliotheek was er een toffe knutselschoentjesactie met een klein presentje voor de kinderen.

Deze 1e editie kende meteen al vele lieve en enthousiaste reacties, dus volgend jaar zijn we er weer en zien we iedereen weer graag terug.


Eerste editie Sinterklaas voorspeel- en leesmiddagen groot succes