Logo mooisonenbreugel.nl
Judith Curfs   | Fotonummer: 0e45df
Judith Curfs (Foto: Ingezonden)

Judith Curfs stelt zich voor

  Column

Trots

Trots doch onwennig stel ik mij graag voor als nieuwe columniste voor DeMooiSonenBreugelKrant. 

Mijn naam is Judith Curfs, moeder van 4 prachtige zoons. Ik ben geboren en getogen in Voerendaal (Zuid-Limburg). Sinds 1997 woon ik in Son en Breugel. In het dorp kom je me regelmatig tegen. Ik speel klarinet bij harmonie Pro Honore et Virtute, waar ik tevens examen- en slagwerkcoördinator ben. Bij het combo van toneelgroep Maan speel ik klarinet en saxofoon. Onzichtbaar aanwezig bespeel ik als beiaardier maandelijks ons mooie carillon. 

Veel plezier halen mijn kinderen en ik uit de bijzondere momenten met Imre, ons maatje. Hij woont op Zonhove. Daarnaast ben ik als vrijwilliger actief bij het Bijna Thuis Huis Madelief. 

Na mijn middelbare school droomde ik van een studie aan het conservatorium. En ik wilde verpleegkundige worden. Mijn pad liep anders en ik studeerde af als varkensspecialist aan de HAS in Den Bosch. 

Geïnspireerd door de voldoening die ik uit mijn vrijwilligersfuncties haal en aangemoedigd door mijn kinderen, startte ik uiteindelijk alsnog met de studie voor verzorgende IG/MZ. Met heel veel plezier zorg ik voor de bewoners in het verpleeghuis.
In mijn werk streef ik naar het uitdelen van heel veel geluksprikkels; een liefdevol gebaar, een luisterend oor, een grapje op z'n tijd, een knuffel, een beetje muziek en ga zo maar door.

Geluksprikkels... ze geven geluk en een fijn gevoel, hoe moeilijk het leven soms ook gaat. Wat geeft het veel voldoening als je ze mag uitdelen. Graag deel ik mijn geluksprikkels met jullie en wens jullie veel leesplezier!

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>