Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Harvest Moon laat publiek genieten tijdens releaseparty

Cultuur

Zaterdagavond 14 oktober 21.00 uur, een volle kapelzaal in La Sonnerie en een enthousiaste Hans Gaillard die Harvest Moon aankondigt.
Welkom op de releaseparty van het nieuwe album van Harvest Moon, "Whiskers and the brains". Een zaal vol fans, familie en deelnemers aan de crowdfunding actie, allemaal mensen die het mogelijk maakte dat het nieuwe album er kwam.

Harvest Moon is ontstaan in 1992 en  heeft de naam ontleend aan een CD van Neil Young. Hij is de inspiratiebron van de band. De band bestaat uit zes leden, Rob Dekkers (leadvocals), Thom Vlemmix (rythm-guitar/backingvocals), Renier Vlemmix (bas), Wilco Toonen (keyboard), Sandor Paulus (drums) en Paul Doorschot (lead-guitar).

Op de releaseparty kon het aanwezig publiek genieten van de nieuwe nummers die ook op het nieuwe album staan, maar ook enkele oude nummers zeg maar klassiekers. De bekende sound van Harvest Moon verwende het gehoor van het aanwezige publiek. Samen met enkele gastoptredens van onder ander van Arold Schres met zijn altsaxofoon. Het publiek kreeg waar het voor gekomen was de welbekende en onderscheidende sound van Harvest Moon, en veel nieuwe nummers van het nieuwe Album "Whiskers and the brains"
 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding