De Landing in Son
De Landing in Son Foto: MooiSonenBreugel

Rawazzi organiseert zondag 4 juni muziekfestijn de Landing

Cultuur

Son en Breugel - Houdt u van gezellige muziek en sfeer dan moet u morgen zondag 4 juni naar de sporthal de Landing in Son en Breugel. Daar organiseert het Son en Breugelse koor Rawazzi een muziekfestijn op het buitenterrein van De Landing in Son en Breugel. Vorig jaar was het de eerste keer dat ze het zelf organiseerden, bij De Bongerd in Breugel. Het bleek een enorm succes te zijn.

Er treden verschillende koren op, zoals;
Tieners van Toen, een koor met 32 leden uit Eindhoven dat voornamelijk leuke en gezellige liedjes zingt uit de jaren zestig tot negentig. Ze hebben in 2022 ook een succesvol jubileumconcert verzorgd in het toenmalige Sonse Vestzaktheater.

De Noorder Diva’s, een koor met 32 enthousiaste dames uit Den Bosch. Ze hebben zelfs al twee keer opgetreden in Duitsland en in 2022 hun vijftienjarig jubileum gevierd.
Ze willen het publiek graag laten genieten van hun uitstraling en zangplezier.

Cascade uit Eindhoven. Dit koor zingt al sinds 1985 en heeft vaak zesstemmige zang, begeleid door hun eigen combo bestaande uit piano, drums, gitaar en basgitaar. Het is een volwassen popkoor met een hip en gevarieerd repertoire.

Twee solozangers
Uiteraard treedt ook het koor Rawazzi op en daarnaast zullen twee solozangers optreden, namelijk Erik Knotnerus, bekend als de André Hazes uit Son en Breugel. De andere solist is en Christian Goossens, die vijfentwintig jaar geleden als hobby ging zingen, Zijn repertoire is zowel Nederlandse als Engelstalige.

Het muziekfestijn begint om 10:30 uur met een optreden van Rawazzi. De dag wordt gezamenlijk met alle koren afgesloten om 18:00 uur. Het geheel wordt gepresenteerd door Helma van Heesewijk en Henk Willems, beiden afkomstig uit Son en Breugel.