Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Een middag in het teken van plezier fijne sfeer en gezellige muziek.

Human Interest

Zondag 9 juli was het een muzikaal feestje rondom de kiosk in Son en Breugel. Alle extra stoelen rondom de kiosk waren bezet, en ook het terras bij de Zwaan zat vol.

Allemaal klaar voor 2 uur muziek en artiesten aangeboden door Nicole van Eck en uitgevoerd door Nancy van Heeswijk van de stichting Goud Voor Oud.
De stichting Goud voor Oud bestaat pas kort en heeft als doel om theater en muziek naar ouderen te brengen die langdurige zorg nodig hebben en daardoor niet meer of slecht in staat zijn om naar het theater te gaan. De stichting brengt amusement van een hoog niveau naar de ouderen toe.

In de korte periode dat de stichting bestaat heeft zij al veel optredens mogelijk gemaakt en zondag 9 juli, op de kiosk in Son en Breugel bracht de stichting een aantal artiesten van top niveau naar Son en Breugel. Het was een middag van de Franse chansons en de Nederlandse lied maar een stukje cabaret, gewoon een gezellige mix van stijlen passend bij de doelgroep. Het aanwezige publiek kon het dan ook zeer waarderen, en zong ook regelmatig mee.

Meer weten over Goud voor Oud kijk dan op www.stichtinggvo.nl 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding