6e klas dhr Celie
6e klas dhr Celie

Reünie 50-jarigen basisschool de Springplank/De Vijverberg

Human Interest


Reünie 50-jarigen lagere school De Springplank/De Vijverberg 1973-1979 uit Son & Breugel

Alweer een hele tijd geleden hebben een vijftal oud-leerlingen de handen ineen geslagen om een reünie te organiseren voor oud-klasgenoten, die net als zij dit jaar Sarah of Abraham zien. En nu is het dan bijna zover!

Aanstaande zaterdagavond zal er een reünie plaatsvinden voor de 6e klassers van basisschool de Vijverberg in Son en Breugel uit 1978-1979 waarvan de meeste leerlingen dit jaar 50 jaar zijn of worden. Ook zijn er leerlingen uit de 1e klassen van De Springplank uit 1973-1974 uitgenodigd. De uitnodigen zijn verstuurd aan de bij de organisatie bekende leerlingen uit tussenliggende klassen, en aan de leerkrachten waarvan de adresgegevens waren te achterhalen.

Veel leerlingen uit die tijd zijn getraceerd. Maar zeker niet iedereen is rondom Son en Breugel of in Brabant blijven wonen, want naast leerlingen die naar de Randstad zijn vertrokken, zijn er ook oud-leerlingen terug gevonden in bijvoorbeeld Nieuw Zeeland, Zwitserland, Frankrijk, Luxemburg en Amerika. Via facebook, mail, persoonlijk en via WhatsApp, zijn er al veel enthousiaste reacties ontvangen -ook van een aantal leerkrachten- mede hierdoor kijkt de organisatie uit naar de ontmoetingsavond!
De Reünie 6e klassers De Vijverberg schooljaar 1978-1979 in La Sonnerie, Nieuwstraat 45 in Son op zaterdag 16 september 20.00 uur

6e klas dhr. Doesburg met invalster mevr. vd Bosch
6e klas dhr. Goijaarts