(vlnr) Robin en Floor Smith en Sander van Rooij
(vlnr) Robin en Floor Smith en Sander van Rooij Foto: Wil Feijen

Boodschappenservice voor ouderen gaat van start

Human Interest

Son en Breugel - SMITH Senioren Service is een bedrijf uit Son en Breugel dat in 2015 is opgericht door Robin Smith. Het bedrijf richt zich op particuliere ouderen in dorpen en steden en het heeft als doelstelling, ouderen (50+) zo lang mogelijk zelfstandig, zelfredzaam en veilig thuis te laten wonen.

Robin Smith signaleert de laatste jaren een toename aan kwetsbaarheid onder ouderen, die als gevolg daarvan niet meer onder de mensen komen. Een belangrijk kenmerk van kwetsbaarheid bij ouderen is dat zij vaak meer dan één (medische) aandoening hebben, vaak met mobiliteitsproblemen tot gevolg. Dit kan ertoe leiden dat ouderen niet meer onder de mensen komen, waardoor het risico op eenzaamheid toeneemt.
In samenwerking met Sander van Rooij van Albert Heijn Son, is een gezamenlijk idee ontstaan om een maatschappelijk project te organiseren voor de oudere inwoners van Son en Breugel. Per 1 december a.s. start daarom een boodschappenservice, bedoeld voor ouderen die minder of niet meer het huis uit komen. De bedoeling is om deze groep ouderen weer te laten participeren in de maatschappij. Tevens kan er door middel van de service, tijdig gesignaleerd worden hoe het met het welzijn en met de kwetsbaarheid van deze doelgroep is gesteld. Mocht het nodig zijn, dan kunnen de juiste partijen bij elkaar gebracht worden.

Kent u een oudere die (tijdelijk) niet in staat is om zelf naar de Albert Heijn te komen en die wil deelnemen aan de boodschappenservice? Opgeven is mogelijk op maandag t/m vrijdag van 10.00 - 17.00 uur, via:
Tel: 06 – 22 91 81 68, of
E-mail: info@smithadvies.com

Het is ook mogelijk om via de infobalie van Albert Heijn Son uw gegevens achter te laten. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.

Prijsvraag:
Bedenk een herkenbare en passende naam voor dit maatschappelijk project in Son en Breugel en win een boodschappenpakket van Albert Heijn Son.

Stuur uw antwoord in vóór 15 november 2017, via info@smithadvies.com.