Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Iedereen bedankt voor al het moois van Snow Radio

Human Interest

Son en Breugel - De eerste editie van Snow Radio was in veel opzichten een succes. Een week lang radiomaken voor het goede doel. Het was de hele week feest in de tot radio omgebouwde kiosk, mede door de optredens van geweldige muzikanten, zangers, zangeressen, DJ's en de bekwame technici.

Door: Toine Buijtels namens Stichting Snow Radio

Niets leek te gek
Een band speelde zijn repertoire speciaal voor Snow Radio akoestisch. Een andere band improviseerde zonder blikken of blozen als er iemand uitviel.
DJ's die geweldige shows neerzetten. De lokale radio S & B die programma's verzorgde die ook nog eens geld opleverden. Een presentator tot tranen geroerd door een fantastische zangeres Mensen die spontaan een handje kwamen helpen, vrijwilligers die de winkels afstruinden voor leuke prijzen voor de loterij. Sponsoren die ons op allerlei manieren hebben gesteund. De burgemeester die Harvest Moon live kwam aankondigen.

Geld ophalen voor het goede doel
Tussen de gezelligheid door was één ding belangrijk en dat was geld ophalen voor het goede doel. Dit jaar was dat bestemd voor Stichting Goud voor Oud. We hadden geen flauw idee wat we konden verwachten aan donaties en hoopten stiekem op € 1000,- Hoe groot was de verrassing toen het fantastische bedrag van € 3000,- als eindbedrag uit de bus kwam.. Ongelofelijk ook hoeveel talent we op allerlei gebied in ons dorp hebben.

Onmogelijk ieder persoonlijk te bedanken
We willen iedereen die op wat voor manier heeft meegewerkt aan het fantastische succes van de eerste editie van Snow Radio bedanken voor hun inzet, complimenten, vakmanschap en warme woorden. Volgend jaar weer een nieuwe editie van Snow Radio. Met een ander goed doel, maar hopelijk met dezelfde warmte en passie als dit jaar.

Parallel Wijnen
Evenement 7 uur geleden Parallel Wijnen verkoopt laatste restanten
Afbeelding
Ingezonden 8 uur geleden Fatbikes niet welkom bij VVN Verkeersexamen
Afbeelding
Ingezonden 18 uur geleden Minder uitstoot lachgas op rioolwaterzuiveringen van Waterschap De Dommel
De gezamenlijke Opleidingsorkesten van Harmonie PHEV en Asterius
Algemeen 22 uur geleden Jeugd van PHEV schittert tijdens uitwisselingsconcert
Renske Modderman (Rabobank) overhandigd de cheque aan Julius Buijs (SBC)
Algemeen 23 uur geleden SBC verduurzaamt met ondersteuning van de Rabo Clubsupport
Afbeelding
Ingezonden gisteren Week van de Groene Tuin helpt Brabanders op weg om tuin te vergroenen