Afbeelding

Harvest Moon akoestisch op dreef bij Radio S&B

Human Interest

Son en Breugel - Dinsdagavond 6 februari waren de mannen van Harvest Moon te gast in het programma "The Sky is Crying"van Arnout Verheij en Kees Krombeen.

Harvest Moon is ontstaan in 1992 bijna alle leden komen uit Son en Breugel de zesmans formatie bestaat uit: Rob Dekkers (leadvocals), Thom Vlemmix (rythm-guitar/backingvocals), Renier Vlemmix (bas), Wilco Toonen (keyboard), Sandor Paulus (drums) en Paul Doorschot (lead-guitar).
Harvest Moon was er om te praten over het afgelopen jaar. Een jaar waar na een succesvolle crowdfunding actie het nieuwe album "Whiskers & The Brains" het licht zag.

Maar ook een jaar waar de heren weer aanklopte bij veel poptempels in het land. Natuurlijk bleef het niet bij praten in een aangepaste bezetting, Renier Vlemmix kon niet meespelen hij was nog aan het herstelen van een val eerder dit jaar en Sandor Paulus, hij had andere verplichtingen, werd er live gespeeld in de gezellige studio van radio S&B.

Wat volgde was een indrukwekkend akoestisch optreden, met daarbij de uitleg hoe de nummers ontstaan en waar zij me vergeleken kunnen worden. Dit gebeurde doordat de bandleden een playlist hadden gemaakt die Arnout Verheij en Kees Krombeen afspeelde voor de luisteraars.
Ook dit jaar beloofd het weer een fantastisch jaar voor Harvest Moon te worden, met diverse optredens in de regio maar ook staan ze dit jaar in september weer op het Tower Festival in Son en Breugel.

Kijk voor een impressie van deze bijzondere avond op www.radiosenb. En wil je meer weten over Harvest Moon kijk dan op www.harvestmoon.nu

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding