Afbeelding

Ladies' Circle Son en Breugel geeft mooi bedrag aan de voedselbank

Human Interest

Wat hebben de Voedselbank en de LINDA.foundation gemeen? Ladies' Circle Son en Breugel ondersteunt deze goede doelen!
De Voedselbank ontving afgelopen week een cheque van maar liefst €1.000,- van Ladies' Circle Son en Breugel. Een prachtige opbrengst van de wijnverkoop die zij eind 2017 organiseerden.

Om de cheque uit te reiken brachten enkele Ladies zelf een bezoek aan de Voedselbank. Na een zeer warme ontvangst werden zij door Jos van Slingerland enthousiast geïnformeerd over de organisatie en de structuur en kregen ze een uitgebreide rondleiding. Ladies' voorzitter Beatrijs Beukers: "We zijn onder de indruk van de professionele aanpak en de tomeloze inzet van de vrijwilligers. Nu is ons nog duidelijker waar de giften aan worden besteed en waarom dit doel steun verdient!"

Laatste kaarten Dance4Good, the glamour edition!
Op dit moment zijn de Ladies druk bezig met de laatste voorbereidingen voor Dance4Good op 17 maart. Daarvan gaat de opbrengst naar de LINDA.foundation. Ook dit doel zet zich in voor mensen die het financieel hard te halen hebben, onder andere in Son en Breugel en omgeving.
Wil je ook feesten voor dit mooie doel? Er is nog een klein aantal kaarten beschikbaar! Ga gauw naar lc66.ladiescircle.nl/dance4good-0 voor meer informatie en kaartverkoop.