Burgemeester Hans Gaillard samen met de trotse ouders Roos en Bram en baby Pim op de foto
Burgemeester Hans Gaillard samen met de trotse ouders Roos en Bram en baby Pim op de foto

Eerste digitaal aangemelde baby in Son en Breugel

Human Interest

Son en Breugel - Pim Thomas is de eerste de baby in Son en Breugel waarvan digitaal aangifte is gedaan. Roos Koeter en Bram Thomas gaven op 27 maart hun pasgeboren zoon Pim Thomas aan via het digitale loket. Daarmee is hij dus de eerste baby in Son en Breugel waarvan aangifte is gedaan op de digitale wijze.

Sinds maart 2018 is het is nu als ouders mogelijk om digitaal aangifte te doen van de thuisgeboorte van je kind. Voor burgemeester Hans Gaillard een mooi moment om even bij stil te staan aan het begin van een nieuw leven en de start van de service.
Van harte welkom in Son en Breugel Pim!

Als ouders heb je nu de gelegenheid om samen de aangifte te doen en de naam van jullie kind in te vullen. Je kind geef je aan bij de burgerlijke stand. Dit moet binnen drie dagen na de geboorte in de gemeente waar het kind is geboren. De dag van de bevalling telt daarbij niet mee. Dit kan voortaan 24/7 op een moment dat het jullie het beste uitkomt. Bij een thuisbevalling zal de partner voor de ondertekening van de geboorteakte nog wel het gemeentehuis moeten bezoeken.
Op afspraak komen kan natuurlijk ook nog steeds. De baliemedewerkers staan voor u klaar