Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: e68f13
Foto: STICHTING HARAPAN

Eerste huisjes voor slachtoffers aardbeving Lombok

  Human Interest

Son en Breugel / Labuan Pandan -  Indonesië krijgt het behoorlijk te verduren. De ene ramp na de andere. Enkele weken geleden vier aardbevingen op Lombok, vorige week een aardbeving gevolgd door een tsunami op Sulawesi. Veel doden en gewonden, de schade is enorm.

Samen met de stichting Anak Anak Lombok Timur en basisschool de Notenbalk in Harmelen zet Harapan zich in voor de slachtoffers op Lombok. De acties van Harapan zijn in eerste instantie gericht op het herstel van de school / kliniek in Labuan Pandan, daarnaast ook op het (laten) bouwen van tijdelijke woningen. Deze woningen met een afmeting van 3 x 3 meter zijn geschikt voor 4 personen en kosten ± € 225,--. De eerste 6 zijn onlangs gerealiseerd, binnenkort zullen er weer 14 gebouwd worden. Er zijn nog veel meer van deze huisjes nodig die voor de regentijd klaar moeten zijn. U kunt ook bijdragen NL 29 RABO 01770 62 266 met vermelding LOMBOK. (informatie: www.harapan.dse.nl )

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>