Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Politie zoekt getuigen

Politie

Son en Breugel - Een 93 jarige vrouw uit Son en Breugel werd vandaag tussen 09.00 uur en 11.15 uur slachtoffer van pinpasfraude (ook wel “bank aan huis oplichting” genoemd”).

De politie is opzoek naar getuigen die een persoon rond die tijd hebben gezien op de Houtens en bij of in de omgeving van de Geldmaat gelegen aan de Nieuwstraat die voldoet aan het volgende signalement;

- lichtgetint
- donker kort haar
- normaal postuur
- rond de 35 jaar oud
- rond de 1.65 lang
- zwarte/donkere kleding

Heeft u rond 11.00 uur iemand anders gezien bij de Geldmaat gelegen aan de Nieuwstraat of heeft u een voertuig nabij of in de omgeving van de Geldmaat stil zien staan waarvan u het gevoel krijgt dat die er misschien iets mee te maken kan hebben? Alle informatie is welkom!

Heeft u bewakingscamera’s op de route van Houtens naar de Nieuwstraat? Laat het de politie weten want ook deze beelden kunnen de politie helpen om de identiteit van deze verdachte(n) vast te stellen!

Dezelfde dag werden ook een 92 jarige man en 87 jarige vrouw woonachtig aan de Marijkestraat in Son en Breugel bijna slachtoffer pinpasfraude (ook wel “bank aan huis oplichting” genoemd”).

Heeft u rond 13.00 uur “verdachte personen” gezien in de Marijkestraat of omgeving? Laat het de politie weten! Heeft u bewakingscamera’s in de Marijkestraat of omgeving? Geef dit dan ook door want ook deze beelden kunnen de politie helpen om de identiteit van deze verdachte(n) vast te stellen!

Indien u informatie heeft kunt u bellen naar 0900-8844 onder vermelding van nummer PL2100-2022210402

!
Afbeelding
Algemeen 23 uur geleden Gemeenteberichten woensdag 7 december
Afbeelding
Algemeen 23 uur geleden Eerste editie Sinterklaas voorspeel- en leesmiddagen groot succes
Afbeelding
Algemeen 8 dec, 16:30 Scouting Dutmella bedankt alle enthousiaste vrijwilligers
Afbeelding
Algemeen 8 dec, 15:58 Energietoeslag voor grotere groep inwoners
Afbeelding
Ingezonden 8 dec, 11:20 Pleeggezinnen gezocht in regio Eindhoven
Afbeelding
Algemeen 8 dec, 11:11 Met het Sons Kamerkoor ‘Op weg naar Kerst