Afbeelding
Foto: pixabay.com/mooisonenbreugel

Dorpsvisie bedankt voor lijsttrekkersdebat

Politiek

Woensdag 21 maart is het weer zover. De gemeenteraadsverkiezingen.

Door: Han Muller

In aanloop naar de verkiezingen heeft Radio S&B het initiatief genomen voor een 3-tal Lijsttrekkersdebatten die LIVE zullen worden opgenomen en uitgezonden vanuit onze radiostudio. In deze "1 op 1" debatten kunnen de 6 lijsttrekkers –aan de hand van de verschillende verkiezingsprogramma's- de kiezer ervan overtuigen op hun partij te stemmen en zeker niet op die van hun "tegenstander". De lijsttrekkers beginnen steeds met elk een "pitch" van slechts 1 minuut waarna mevrouw Lucy van de Wier uit Son, die de debatten zal leiden, hen zal ondervragen over hun plannen voor de komende 4 jaar.

Vrijdagmiddag jl. meldde het bestuur/ fractie van Dorpsvisie dat zij zich niet kunnen vinden in de opzet en derhalve niet zullen deelnemen. Hierdoor wordt het oorspronkelijke aantal van 3 teruggebracht naar 2 debatten en wel op de volgende data en in gewijzigde samenstelling:
Woensdag 21 februari met Joris van Dam (PvdA/GL) en Eef van Turnhout (Dorpsbelang).
Woensdag 7 maart met Monique van Zwieten (D66), Camille Limpens (CDA) en Kees Vortman (VVD).

De uitzendingen beginnen beide keren om 20.00 uur en zijn LIVE te volgen via onze facebook pagina (www.facebook.com/radiosenb/) en de website van SonenBreugelTV (www.sonenbreugelverbindt.nl/web/son-en-breugel-tv)

Radio S&B hoopt met dit initiatief de kiezers in Son en Breugel een extra steuntje in de rug te geven om toch vooral te GAAN stemmen en misschien nu al hun keuze te bepalen.

Afbeelding