Afbeelding

Stem vandaag op één van de negen stemburaus

Politiek

Son en Breugel - Vandaag zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Van 7.30 tot 21.00 uur kunt u uw stem uitbrengen op een van de negen stembureaus in Son en Breugel.

Identificatieplicht
Bij het uitbrengen van uw stem moet u zich identificeren met een geldig identiteitsbewijs. Geldige identiteitsdocumenten zijn het Nederlandse paspoort, identiteitskaart of rijbewijs. Bij de verkiezing van de Gemeenteraad van Son en Breugel mag u een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart gebruiken dat op 21 maart 2018 (de dag van de stemming) maximaal 5 jaar is verlopen. U mag dus een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs gebruiken waar op staat "geldig tot 20 maart 2013" of elke latere datum.Stembureaus
U kunt op 21 maart uw stem uitbrengen op de volgende locaties:

1 Kom van Son, Gemeentehuis Raadhuisplein 1
2 de Vloed, Verz.huis Berkenstaete De Bontstraat 71
3 't Harde Ven, BS De Sonnewijzer Ruysdaelstraat 6
4 De Gentiaan, BS De Bloktempel IJssellaan 6
5 De Gentiaan, Braecklant Amerikalaan 2
6 Kom Breugel, Parochiehuis Den Bauw St. Genovevastraat 29
7 't Eigen, BS De Stokland Jupiterstraat 3
8 Hoogstraat, De Boerderij Leeuwstraat 2
9 Sonniuspark, BS De Ruimte Honingbij 1

Het stembureau in bassisschool De Bloktempel aan de AIjssellaan 6 (ingang Amerikalaan), is niet toegankelijk voor kiezers met lichamelijke beperkingen.
Iedere kiesgerechtigde mag zelf bepalen in een van de stembureaus de stem uit te brengen. Als u gaat stemmen moet u naast uw stempas ook een geldig identiteitsbewijs overleggen. Als u zich niet kunt identificeren mag u niet stemmen.

Ook raadgevend referendum
Op 21 maart vindt er ook een raadgevend referendum plaats over de Wet op de inlichtingen- en veiligheidsdiensten (Wiv). Informatie hierover vindt u op www.referendum-commissie.nl/referendum-wiv-2017. De volledige wettekst kunt u nalezen op onze website.

Voor dit referendum heeft u een aparte stempas ontvangen. Voor het referendum kan niet per brief worden gestemd.

Vragen?
Hebt u vragen over de verkiezingen? Neem dan contact op met de afdeling Dienstverlening, Raadhuisplein 1, telefonisch te bereiken via 0499 491 491.