Afbeelding

Loopgroep de Springbokken 45 jaar!

Sport

De Springbokken, destijds nog een atletiekvereniging, bestaan alweer 45 jaar en dat werd afgelopen zaterdag 24 september gevierd met een feestdag voor alle leden en hun familie.

Hierbij mochten wij ook Nico Steenvoorden begroeten die aan de wieg stond van de oprichting en zich nog steeds betrokken voelt bij het reilen en zeilen van "zijn" club. Inmiddels wordt er al weer enkele jaren in mooi geel gerend, maar menigeen zal zich de paarse clubkleding van weleer nog wel herinneren.

De hele club speelde zaterdag bij ongekend mooi en warm weer "Son-o-poly", een interactieve variant van Monopoly waarbij door de 4 teams diverse panden in Son konden worden aangekocht na juiste beantwoording van een aantal vragen.
Er vond crisisberaad plaats op het terras van De Zwaan, er werden branden geblust, strategieën bedacht, geheimen ontfutseld, ondernemers geraadpleegd, en boetes uitgedeeld. Aan het eind van de middag waren alle panden verkocht, de makelaar heeft goede zaken gedaan!
Huizenjacht maakt hongerig, maar er was een heerlijke BBQ geregeld en met een drankje erbij was het goed toeven op het buitenterras.

Speciaal voor deze gelegenheid is er een prachtig jubileumshirt ontworpen dat afgelopen zaterdag gepresenteerd werd aan de leden.

Het was een geweldig leuke en actieve dag. Iedereen heeft genoten mede dankzij het prachtige weer én de inzet van het feestcomité dat het heel druk heeft gehad met alle voorbereidingen. Het clubmotto "Presteren mag, plezier moet" is ook nu weer helemaal waar gemaakt. De opkomst zaterdag en het enthousiasme van leden en bestuur bewijzen dat de Springbokken na 45 jaar nog springlevend zijn.

Ook enthousiast geworden en heb je zin om (weer) te gaan hardlopen? Meld je dan via de www.loopgroepdespringbokken.nl gerust nog aan voor de Start2Run, ook jongeren zijn welkom! Vrijblijvend eens een paar keer met ons meerennen mag natuurlijk altijd.