Logo mooisonenbreugel.nl
   | Fotonummer: 73554e
Foto: Wil Feijen

PLUS Verhoeven maakt jubileum HTC Son compleet

  Sport

Hockeyers houden wel van een feestje, dat is natuurlijk bekend. Zaterdag 13 april was er zeker reden voor een feestje bij HTC Son, zij vierden namelijk het 55-jarige jubileum van de club.

Redacteur: Adrie Neervoort
Fotograaf: Wil Feijen

Ter gelegenheid van dit mooie jubileum was er niet alleen feest voor de leden, maar werd er door voorzitter Hein Jan Broens ook een zeer bijzonder album gepresenteerd. In samenwerking met PLUS Verhoeven is er in een oplage van 700 stuks een plaatjesalbum gemaakt. In het album kunnen ruim 600 plaatjes worden geplakt met op ieder plaatje een actieve speler van HTC Son. Het album geeft niet alleen een overzicht van de teams en de coaches van dit moment, het zal, indien voorzien van alle plaatjes van de hockeyers, een prachtig album zijn om jaren later nog eens door heen te bladeren.

PLUS Verhoeven bracht al eerder, enkele jaren geleden, een plaatsjesalbum uit voor voetbalclub SBC. Het tweede album staat geheel in het teken van hockeyclub HTC Son. Het album is financieel mogelijk gemaakt door Marcel en Jeanette Verhoeven, eigenaars van PLUS Verhoeven Son en Breugel. Kosten nog moeite zijn gespaard om er een prachtexemplaar van te maken. Pieter Egmond, van Egmond Design, heeft er als creatief bedenker en ontwerper veel tijd ingestoken. Binnen de hockeyclub waren een aantal leden die er bijna dag en nacht mee bezig waren. Het resultaat mag er dan ook zijn.

De plaatjes zijn te sparen door aankopen te doen bij de PLUS aan de Amerikalaan 4 in Son en Breugel. Bij elke € 10,00 aan boodschappen ontvangt u een zakje met hockeyplaatjes van HTC, helemaal gratis. Zo heb je snel het album compleet. De spaaractie is zondag 14 april gestart en duurt nog 19 weken. Aan het einde van deze mooie actie is er nog een ruilbeurs bij de PLUS.

 

 

Emmy Grit
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>