Logo mooisonenbreugel.nl
Apollo scoort   | Fotonummer: 892cfc
Apollo scoort (Foto: FotoReza)

Apollo Heren 1 start met overwinning

  Sport

Son en Breugel - Zaterdagavond schreef HV Apollo Son en Breugelse handbal geschiedenis. Voor het eerst in haar bestaan speelde het vaandelteam een wedstrijd in de eerste divisie. Vanaf het begin lieten de mannen uit Son en Breugel zien, waarom de promotie naar de eerste divisie terecht is. Met fel en attractief handbal liepen ze in een mum van tijd uit naar een comfortabele voorsprong. Met een 29-22 nederlaag werden de gasten van Yourlease/eemland terug de auto’s in gestuurd.

We nodigen u graag uit voor een wedstrijd van Hv Apollo. Normaal gesproken zouden we dit natuurlijk door heel Brabant roepen om zoveel mogelijk mensen op de been te krijgen, maar dat is i.v.m. COVID-19 anders.

Seizoenkaart
Alle leden van onze handbalvereniging ontvangen gratis een super gave seizoenskaart! Hierdoor kunnen zij gratis naar de heren 1 competitiewedstrijden komen kijken en getuige worden van tophandbal in ons eigen Son en Breugel! Deze seizoenskaart zal komend weekend verspreid worden onder de leden. Seizoenskaarten voor niet-leden zijn te koop bij de entreebalie voor € 20,-.

Als gevolg van Covid-19 geeft deze seizoenskaart helaas geen garantie op een plek en dient er vooraf gereserveerd te worden , aangezien we te maken hebben met de capaciteitsbeperkingen in sporthal De Landing.

Reserveren
Op basis van de geldende richtlijnen van het RIVM en de huisregels van sporthalbeheer, kunnen we niet iedereen onbeperkt binnenlaten. We kunnen slechts 50 Apollo supporters binnenlaten. Om dit goed te organiseren, hebben we een speciaal e-mailadres in het leven geroepen, waar je vanaf 7 dagen tot 4 uur voor de wedstrijd kunt reserveren voor de komende thuiswedstrijd. Het e-mailadres voor het reserveren is apolloheren1@gmail.com. Graag naam en leeftijd vermelden in de e-mail. Indien je hier je plek reserveert, krijg je een reactie of je toegelaten kan worden. Nogmaals, we zouden het liefst niemand teleurstellen, maar met de huidige situatie kunnen we niet anders, dan het op deze manier te doen. We verwachten dan ook van iedereen dat dit proces, maar ook de huisregels binnen de sporthal gerespecteerd worden. Bij de entree ligt een lijst met de gereserveerde plekken, zodat we precies weten wie we binnen kunnen laten. De kosten bedragen 2,50 per wedstrijd.

Laten we er een heel mooi seizoen van maken en laten we met elkaar zorgen dat we dit op een verantwoorde manier beleven!

Tot ziens bij de wedstrijden van Heren 1!

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=6037618&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooisonenbreugel.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=569" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>