Afbeelding
Foto: Ingezonden

Vier teams HTC herfstkampioen

Sport sport

In de hockeycompetitie tot aan de winterstop zijn maar liefst vier teams van HTC eerste geworden in hun poule. Het gaat om de teams MO12-1, JO14-1, MO14-3 en MO16-1; dat betekent dat deze teams herfstkampioenen van 2022 zijn geworden!

Hoewel dit natuurlijk een fantastisch resultaat is van al deze teams, is het met name voor de jongens van HTC onder 14 jaar een knappe prestatie. Het team JO14-1 raakte namelijk een paar ervaren spelers kwijt, maar nam dit jaar ook twee nieuwe startende hockeyers op in de groep. Door een goede training werden zij in korte tijd vaste waardes in het team en droegen zij ook direct bij aan het succes, samen natuurlijk met diverse invallers die het elftal iedere week weer compleet maken.

Desondanks kan JO14-1 vaste versterking goed gebruiken. Dus ben je een jongen tussen de 12 en 14 jaar oud, heb je al hockeyervaring of ben je juist benieuwd of hockey wat voor je is? Stuur dan een mailtje naar ledenadministratie@htcson.nl en misschien kun jij JO14-1 helpen om ook aan het einde van het seizoen kampioen te worden!

Lezerspodium
Algemeen 3 uur geleden Lezerspodium: Een lege huls leidt tot een lege berm
Jan Schopenhouer en Martin Kuypers
Algemeen 17 uur geleden KuylKamp Festival: live-muziek, vertier en gezelligheid
Bushokje in Son en Breugel
Algemeen 19 uur geleden Brabant steekt 3 miljoen euro extra in toegankelijkheid bushaltes
Sporthal De Landing
Algemeen 21 uur geleden Themabijeenkomst Sportraad: sportaccommodaties Son en Breugel
Lezing Ouder-Café
Algemeen 22 uur geleden Ontspannen opvoeden - over slaap en babygebaren
Interieur Kwantum
Advertorial Algemeen gisteren Samen met Kwantum maak je jouw huis nog fijner