Afbeelding

40 jaar KinderVakantie Spelweek Son

Verenigingen

De scholen zijn weer begonnen en de Kindervakantie spelweek zit er op donderdag 1 september was de afsluiting van een week vol spel en plezier voor de kinderen van 4 tot en met 13 jaar.

Een zeer bijzondere afsluiting dit keer i.v.m. het 40 jarige jubileum van de kindervakantie spelweek.
In samen werking met De Vresselse hut en vele andere sponsoren was er achter het café restaurant een prachtig parcours opgesteld waar de kinderen zich prima konden vermaken.
Elk jaar weer staat de organisatie garant voor een week betaalbaar vakantie plezier voor kinderen van 4 t.m 13 jaar in Son. Tijdens het jubileumjaar waren zij echter genoodzaakt de deelname per kind met €5,- te verhogen. De organisatie hoopt dat er zich nog meer sponsoren melden zodat ook volgend jaar de vakantie spelweek voor alle kinderen betaalbaar blijft.
Zonder alle vrijwilligers en sponsoren van dit jaar die hebben geholpen met een kraan of een toilet beschikbaar stellen was de vakantie spelweek niet mogelijk geweest, waarvoor dus heel veel dank. Ook de volgende sponsoren worden erg bedankt voor hun aandeel in weer een heel geslaagde spelweek.
Peeks-FreeFrom, SiSi, Nieuw Lai Pin, Adriaanse autoverhuur en De Vresselse hut

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding