Afbeelding

Start nieuw toneelseizoen bij jongerencentrum Oase

Verenigingen

Vanaf 14 september gaan de toneellessen bij JC Oase, onder leiding van Zoë Schenk en Myrthe Boot, weer van start. Het was nog even spannend hoe het allemaal zou gaan maar,het is gelukt om voor het komende seizoen een goed, en uitdagend programma samen te stellen voor de toneelcursus!

Het seizoen gaat er als volgt uitzien: het eerste half jaar (september - december) worden de lessen gegeven door Zoë Schenk, waarin in zo'n 15 lessen wordt gewerkt aan een korte voorstelling die op vrijdag 23 december 2016 zal worden uitgevoerd, deze voorstelling heet 'Meester Krent'.
Myrthe Boot is op zoek gegaan naar iemand om het eerste half jaar de lessen over te nemen en deze gevonden in de persoon van Zoë Schenk, zij kent haar als regieassistente bij de laatste productie van Sincere 'Huizenjacht'. Zoë heeft o.a. de MBO opleiding Artiest gedaan in Eindhoven.

In januari start Myrthe met de tweede helft van het jaar en zij heeft voor jullie een heel uitdagend programma in gedachte, gericht op meer individueel toneel en zangvoordracht. Met behulp van Myrthe gaan jullie zelf op zoek naar teksten en liedjes (toneel, musical, kleinkunst) die je graag zou leren spelen of zingen. Dit kan alleen zijn (solo of monoloog) met z'n 2en (duet of dialoog) of met name voor de jongere kinderen, in groepsvorm. Tijdens deze cursus zal er veel persoonlijke aandacht zijn en krijg jij de kans om je talent heel bewust verder te ontwikkelen. Na zo'n 15 lessen word er afgesloten met een presentatie, waarin jullie laten zien waar je aan gewerkt hebt. Uiteraard is er ook nog regelmatig tijd voor de bekende toneeloefeningen en improvisatie. Zo komen er allerlei facetten van toneel, musical en kleinkunst aan bod.

Anders dan vorig jaar kun je je dit jaar opgeven voor een deel van het seizoen. Natuurlijk vinden we het super leuk als je aan beide cursussen mee wil doen. De kosten blijven hetzelfde als vorig jaar, voor een compleet cursusjaar 100.= euro of 125.= euro (dit afhankelijk van je lestijd en leeftijd).Wij hebben veel zin in het nieuwe seizoen en hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij. Het is anders, maar dat maakt het leuk, spannend en uitdagend!Ben jij 8 jaar of ouder en sta jij te popelen om te beginnen? Schrijf je dan in voor seizoen 2016/2017 via toneel@jc-oase.nl.
Wil je graag komen kijken of toneel- en musicalles iets voor jou is? Schrijf je dan in voor de proefles op 14 september 2016 via toneel@jc-oase.nl.

Proefles: 14 september 2016
Startdatum: 14 september 2016, 30 lessen, geen lessen in de schoolvakanties                                                                
Lesdag/tijden: Woensdagmiddag
groep 1 - 13:30 - 14:30 (Kinderen I)
groep 2 - 14:45 - 16:15 (Kinderen II)
groep 3 - 16:30 - 18:00 (Tieners)
Kosten: 100,= euro voor groep 1, 125,= euro voor groep 2/3
Locatie: Jongerencentrum Oase - Dommelstraat 10 - Son