Ciel Saris                   Foto Ad vd Hurk
Ciel Saris Foto Ad vd Hurk

Prachtig afscheid voor Vrouw Aktief voorzitter Ciel Saris

Verenigingen

Tijdens de Vrouw Aktief Jaarvergadering van 26 januari jl., nam Ciel Saris officieel afscheid als voorzitter van Vrouw Aktief. Na een bijna 40 jaar bestuurlijk actief
leven, met ongeveer 15 jaar als voorzitter voor de vrouwenvereniging Vrouw Aktief.
Eerst was deze bekend onder de naam KVO, afdeling Son.

Sinds 2015 is deze actieve vrouwenvereniging succesvol zelfstandig verder gegaan onder de naam Vrouw Aktief.
Voor het laatst leidde Ciel deze Jaarvergadering, maar niet voordat zij eerst verrast werd door alle aanwezige Vrouw Aktief leden die allen een bloem mee hadden genomen met daaraan een persoonlijke boodschap voor de scheidende voorzitter.

Na het officiële gedeelte was er een feestprogramma in elkaar gezet door het bestuur. Een "mystery guest" kwam optreden en had een leuk toepasselijk gedicht gemaakt voor Ciel over besturen. Enkel nu bestuurde Ciel een vliegmachine en naast Ciel kwamen er nog 33 VA leden op een humoristische wijze in voor.
Na een gezamenlijk gezongen lied wilde Ciel nog een laatste woord richten tot de aanwezigen met een overzicht van haar loopbaan bij de vereniging, waar ze zelf zei: "Geen spijt van heeft" omdat ze veel kennis en kennissen heeft opgedaan in dit tijdperk. De uitreiking van het cadeau werd op een ludieke manier gedaan door middel van een gedicht van Gertrud waarbij ook nu weer Vrouw Aktief leden betrokken werden, zodat het duidelijk werd dat dit cadeau van iedereen kwam eer
dit bij Ciel terecht kwam. "Het was een zeer geslaagde avond", aldus een stralende Ciel Saris en ook de aanwezige Vrouw Aktief leden waren het met elkaar over eens dat wij Ciel een mooi en verdiend afscheidsfeest hebben gegeven.