De huidige sporthal De Bongerd
De huidige sporthal De Bongerd

De Bongerd bruist met artiestenavond en garde- en showdansen

Verenigingen

Show- en Dansvereniging Avanti ! presenteert haar artiestenavond op 1 april en het Nederlands kampioenschap garde- en showdansen
op 2 april in sportcentrum "de Bongerd " te Breugel

Artiestenavond
De organisatie is er weer in geslaagd om op zaterdag 1 April een artiestenavond te organiseren die bol staat van amusement en humor.
Cabaret, muziek, dans en tonpraten zijn altijd een succes voor een avondje uit. Voorts zal er op zondag 2 april een Nederlands kampioenschap
garde en showdansen plaats vinden.
Zaterdag 1 is om klokslag 20.00 uur de opening van alweer de 21e artiestenavond, zaal open vanaf 19,00 uur. De avond is al uitverkocht!
Na het openingswoord van Pierre Hendriks, de voorzitter van Show- en Dansvereniging Avanti zal de avond gepresenteerd Mieske Merks.
Dus een avondje topamusement met o.a. Tonpraters: Berry Knapen, Frank Schrijen, Frans Bevers, Jasper van Gerwen, Jorlan Manders,Ad Vermeulen, Boy Jansen.
Dans en Show: Show & Dansvereniging Avanti.

Nederlands kampioenschap garde- en showdansen
Op zondag 2 April gaan om 08.00 uur de deuren van de Bongerd weer open, Om 08.45 uur start het Nederlands Kampioenschap garde- en showdansen. het evenement staat onder auspiciën van S.V.D. De opening van het toernooi zal geschieden door de wethouder van de gemeente Son en Breugel , die hierbij zal worden bijgestaan door de heer P.Hendriks, voorzitter van Show & Dansvereniging Avanti!
Er zullen ongeveer 70 dansen aan het publiek getoond worden in diverse categorieën, onderverdeeld in Garde en Show, Solo en Duo welke door een vakbekwame jury beoordeeld gaan worden. Aan hun de moeilijke taak de mooiste bekers bij beste deelnemers terecht te laten komen. Naar verwachting zal om 17.15 uur de laatste dans op het podium neergezet gaan worden, waarna de prijsuitreiking plaatsvindt. Show- en Dansvereniging Avanti wenst alle deelnemers veel succes en dansplezier toe.De dansvereniging wil alle ouders, vrijwilligers en het bestuur bedanken. Zonder sponsoren is een evenement als dit niet mogelijk daarom dank aan onze sponsoren en een speciale dank aan onze hoofdsponsors: - Foolen Audio & Light - Boomkwekerij van Kempen Son.- Kanters Aannemersbedrijf Breugel