Corridor F1
Corridor F1

Mooie resultaten E en F teams Corridor

Verenigingen

Afgelopen zaterdag 27 mei stond de laatste competitie wedstrijden voor de E en F jeugd op het programma. De E2 was vorige week al kampioen geworden maar de andere teams waren nog volop in de race voor het kampioensschap.

De Corridor F2 moest tegen hun directe concurrent OEC F1 en zou aan gelijkspel genoeg hebben. Het maakte de meiden niet uit dat het om 9.00 uur al erg warm was. Al snel vielen de eerste doelpunten maar Corridor F2 had een echte concurrent tegen. Het ging gelijk op en bij rust stond Corridor F2 voor met 6-4. Na even een schaduw plek opgezocht te hebben ging Lisa, Suus, Janneke, Benthe, Mila en Yara weer volop in de aanval. Helaas had de rust goed gedaan bij OEC en kwamen ze op voorsprong. OEC was reeds uitgelopen met 6-9 en nog 10 minuten te spelen. De meiden lieten het er niet bij zitten en kwamen met 1 minuut op de klok terug naar een 8-9. De toeschouwers waren de meiden flink aan het aanmoedigen maar helaas lukte het niet meer op te scoren. Hiermee is OEC uiteindelijk kampioen geworden maar de KANJERS van de F2 hebben een welverdiende 2e plaats behaald.

Aan de andere kant van het veld speelde Corridor E3 tegen Prinses Irene E1 en moest perse winnen. Corridor E3 ging (zonder vaste waarde Isa) meteen op weg naar het kampioenschap de meiden kregen volop kansen maar het duurde even voordat het eerste doelpunt was gemaakt. Toen het gat van de korf eenmaal was gevonden gingen de ballen erin en bij rust stond het - 1. Na de rust gingen Loïs, Suze, Lynn, Fleur en Roos door met de aanval en liepen steeds verder uit. Prinses Irene probeerde het nog wel maar het lukte het niet om tegen de oppermachtige E3 door te breken. Uiteindelijk is de eindstand 9-2 waardoor de meiden aan de champagne gingen om hun kampioensschap te vieren.

Ook de Corridor F1 had een thuiswedstrijd. Ook deze wedstrijd werd druk bezocht. Spes F1 was al zeker van een feestje maar de F1 kan er nog voor zorgen dat ze dit niet alleen konden doen. Ze moesten hiervoor wel winnen en waren gebrand om dit appeltje te wassen. Fien, Lotte, Imke, Fleur en Lise gingen vol in de strijd. Ze vochten wat ze konden en gingen snel van start. Ze kwamen met 1-0 voor maar al snel was duidelijk dat Spes zich niet gewonnen wilde geven. Spes ging in de aanval en liep uit . Het was duidelijk dat Spes vandaag toch een klein maatje te groot was. Maar de kanjers van de F1 hebben gestreden tot het laatste minuut en hebben verloren met 10-14. De meiden gingen gewoon een feestje vieren want ze hebben een super seizoen achter de rug.

De E1 had een uitwedstrijd. De meiden van de E1 moesten tegen Be Quick en wie deze wedstrijd won zou ongeslagen kampioen worden. Meike, Nikki, Janne, Lorijn en Milou gingen meteen de strijd aan. De tegenstanders waren goed aan het verdedigen waardoor het lastig was om te scoren. Het ging gelijk op en de meiden moesten iets gaan bedenken om door de verdediging te breken. De hitte en de vele supporters van de tegenpartij maakte het er ook niet makkelijker op. De gedrevenheid van de meiden kwam boven en begonnen met doorloop ballen waardoor ze eindelijk door de verdediging van de Be Quick uitbraken. Hierdoor konden de meiden uitlopen en wonnen de zenuwslopende wedstrijd met 6-10. Ook hier werd de champagne open getrokken. Maar na een klein feestje reden ze snel naar Breugel en werd er nog lang nagefeest met de andere teams.