Senioren VC Pieter Brueghel
Senioren VC Pieter Brueghel

VC Pieter Brueghel pakt in jubileumjaar uit met nieuwe huisstijl

Verenigingen

Dit jaar bestaat VC Pieter Brueghel 50 jaar! Daar wordt in het seizoen 2017-2018 niet zomaar aan voorbij gegaan. Met diverse activiteiten zal dit gouden jubileumjaar worden gevierd. Daarover zal in de loop van dit seizoen nader worden bericht in DeMooiSonenBreugelKrant.

Dit feestelijk jaar start met de presentatie van een compleet nieuwe huisstijl, waarin Wens Creatie de club enorm geholpen heeft. Een nieuwe huisstijl betekent ook nieuwe tenues! De vertrouwde clubkleuren oranje-zwart(-roze) worden ingeruild voor het frisse lichtblauw-wit-zwart, gegoten in een strak design met fonkelnieuw logo. Deze metamorfose was niet mogelijk geweest zonder sponsoren Cooijmans Optiek en Metafa. Daarmee is de club toekomst-proof en helemaal klaar voor nog vele jaren volleybal in Son en Breugel, voor alle niveaus, leeftijden en geslachten.

De senioren worden dit seizoen onderverdeeld in vier heren- en vier damesteams die de vereniging vertegenwoordigen in de vijfde klasse tot en met de hoofdklasse. Binnen de jeugd zijn drie CMV-teams voor de jeugd van 6 tot 12 jaar. CMV staat voor Cool Moves Volley. Omdat volleybal best een moeilijke sport is, wordt de sport volgens de CMV methode stapsgewijs aangeleerd met als uiteindelijk doel het beheersen van het volleybalspel.

Ook heeft de club twee Nevobo-teams voor kinderen van 12 tot en met 16 jaar. Met name de jongens zijn nog op zoek naar versterking. Lijkt het jou ook leuk om te komen volleyballen? Kom eens kijken of meetrainen op maandagavond in De Landing. Voor meer informatie, bezoek www.vcpieterbrueghel.nl of mail naar info@vcpieterbrueghel.nl