Adrie Neervoort (links) ontvangt de Lucky Duck XL van Henk Achten
Adrie Neervoort (links) ontvangt de Lucky Duck XL van Henk Achten Foto: Wil Feijen

Lucky Duck Race, zo is er maar eendje

Verenigingen

De Lucky Duck Race komt terug! Op Koningsdag, 27 april 2018, organiseert Lionsclub Son en Breugel e.o. de vierde Lucky Duck Race. Een spectaculair, 'eenderverend' evenement aan de Dommel (ter hoogte van de Veerstraat). Duizenden geelgekleurde badeendjes zwemmen dan weer met de stroom mee naar de finish, zo'n 300 meter verderop. Een hartstikke leuke wedstrijd voor jong en oud waarmee ook nog eens fraaie prijzen te winnen zijn.

Speciaal voor bedrijven is er de Lucky Duck Race XL Net zo spannend en 'eenderverend', maar dan met grote bad eenden die u naar wens kunt pimpen. Voor € 100,- koopt u een grote badeend om daarvan een drijvend promotiemiddel te maken. Tijdens de XL Race doet een presentator verslag van de race. Een ludieke, uiterst sympathieke manier om de lokale goede doelen te ondersteunen. En na de race geeft u uw XL-Duck natuurlijk een prominente plek in uw bedrijf.
In de XL-categorie zijn er twee prijzen te verdelen: een voor de snelste eend en een voor de mooiste eend. De twee prijswinnaars winnen allebei een BBQ voor 10 personen en een oorkonde. De mooiste eend wordt beoordeeld door een vakkundige jury.

De eerste XL eenden hebben al een nieuwe eigenaar gevonden.
Op de foto overhandigd Henk Achten van de LionsClub Son en Breugel aan Adrie Neervoort van DeMooiSonenBreugelKrant zijn Lucky Duck XL

De netto-opbrengst gaat naar lokale goede doelen. Er zijn ook lokale verenigingen die letterlijk met 'vereende' krachten loten verkopen voor de Lucky Duck Race en daarmee hun clubkas spekken
Mail naar info@luckyduckrace.nl om uw bedrijf aan te melden voor de XL-race. Kijk voor meer informatie bijsponsors