Afbeelding
Foto: Wil Feijen

Touch Tennis Tournament van HTC Son Tennis een groot succes!

Verenigingen

Het eerste Touch Tennis Tournament van het jubilerende HTC Son Tennis een groot succes! Op zondag 7 januari hebben 28 koppels met de elkaar gestreden om de eer en de winnaar te zijn van de eerste editie van het Touch Tennis Tournament.


Het bleek een groot succes voor jong en oud, vader met zoons, moeders met hun dochters, zussen met elkaar, een opa met zijn kleinzoon, vrienden en vriendinnen en echtparen allemaal vertoonden ze met veel plezier hun kunsten op een half tennisveld.
Touch tennis speel je met een iets grotere zachte tennisbal, je serveert onderhands en je wordt veel bij het spel betrokken dus ook voor deelnemers zonder tennisachtergrond heel leuk om te doen en dat bleek want het toernooi werd een groot succes.

Alle deelnemers waren razend enthousiast en het was heel leuk om te zien hoeveel nieuwe gezichten de vereniging kon verwelkomen, een nieuwe familie-mini-tennis dag aan het begin van het nieuwe jaar is geboren en wie weet wordt het begin van een jaarlijks terugkerende traditie zo in de eerste week van het nieuwe jaar.

Touch Tennis Tournament 2019 staat in ieder geval al weer op de agenda, waarmee het jubilerende HTC Son Tennis met zijn 50 jaar, een nieuwe naam in een nieuw jasje met een heel strak nieuw logo, laat zien een nog jonge en springlevende vereniging te zijn.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding