Afbeelding
Foto: Adrie Neervoort

Welke keuzes kunt u NU maken voor straks?

Verenigingen

Son en Breugel - Vrouwenvereniging Scala Breugel organiseert een lezing over keuzes en wensen vastleggen voor later. Deze lezing wordt gehouden voor haar eigen leden, maar is ook toegankelijk voor alle andere belangstellenden v/m en wordt gehouden in 'de Bongerd' op woensdagavond 24 januari a.s., aanvang 20.00 uur.

In een levenstestament legt u keuzes en wensen vast voor uw eigen toekomst. U legt vast wat er moet gebeuren als u zelf niet meer kunt handelen. Dat kan tijdelijk zijn, door een ziekenhuisopname of een verblijf in het buitenland. Maar ook permanent, bijvoorbeeld door dementie.

Op het moment van opstellen moet u de beslissingen die u in het levenstestament neemt goed kunnen overzien. U bent dan wilsbekwaam. In een levenstestament bepaalt u wie namens u beslissingen mag nemen en waarover. Over geld en bezittingen, maar ook over medische en persoonlijke zaken. Het levenstestament blijft gelden als u niet meer in staat bent de beslissingen waar u voor staat voldoende te overzien. Zo houdt u de regie over uw leven, juist als u zelf niet (meer) kunt beslissen.

Deze lezing is gratis voor iedereen, maar opgave is wel verplicht: tel. 472 492 (Marianne van der Putte-Verhoeven) of scala.breugel@gmail.com